3 In mig

Suk

I dag er jeg flad. Ingen energi. Arbejdsdagen føles som om den aldrig ender. Udenfor truer himlen med regn. Jeg føler mig mat og oppustet (de ekstra kilo fra Italien måske…) og har mest lyst til at ligge hjemme i min seng….

Kender I til sådanne dage, og hvordan kommer I igennem dem?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lene
  onsdag 20. august 2008 at 14:44

  Jeg kender dem, men da mit arbejde er meget fysisk, så hjælper det tit blot at gå i gang, tag en ting af gangen og pludselig er dagen forbi og man har måske fået lidt mere energi. Ellers ud på cyklen eller gå en tur i eftermiddag, det skal nok friske op 🙂
  Pøj pøj

 • Reply
  Lotte
  onsdag 20. august 2008 at 15:20

  Ud i luften. Det er nærmest det eneste, der duer, når jeg har det sådan.

 • Reply
  Therese
  onsdag 20. august 2008 at 17:59

  Lene og Lotte – yes, noget luft og motion var løsningen !

 • Leave a Reply