Single

Kasper har efter 7 år som min kæreste, valgt at han ikke længere kan elske mig. Jeg er knust. Jeg ved ikke hvornår jeg vender tilbage her, men skriv endelig til mig hvis du har en lejlighed i København som jeg kan leje.

44 comments
 1. Jeg så det lige på Facebook. I’m SO sorry! Jeg prøvede at fange dig, men du var logget af. Jeg kender en, der prøver at sælge en lejlighed, kan være han vil lejle ud istedet. Jeg prøver at høre. Må det være herude, for så skal jeg nok kigge alt hvad jeg kan. Trøstekram til dig!!!

 2. Deborah – hvor er du sød. Du må endelig gerne spørge ham du kender. Jeg kan desværre kun leje og ikke købe. Jeg vil helst blive inde i byen, så jeg ikke har for langt til arbejde og ikke er langt fra alle mine venner.

  Cirkuspr. – Tak skal du ha. Slå endelig ører ud når du kan.

 3. Åh Therese, hvor er jeg ked af det på dine vegne!
  Så det også på fb, men har ventet på at du selv skrev det.
  Har desværre ingen ord, der kan gøre den kommende tid lettere for dig.

 4. Hvis han vil leje ud, ligger den lige på grænsen til Østerbro, så den kunne være okay! Men ellers er der jo også nogen i Kbh. i min lokalavis. Skal nok holde øje, for han vil nok kun sælge kunne jeg forestille mig. Men vi ser, og du siger bare til, hvis du vil have den kop te, vi har snakket om og selvfølgelig et IRL trøstekram!

 5. Pigen – tusind tak. Det at du skriver hjælper, og det er dejligt.

  Deborah – lokation lyder helt fin, så spørg endelig. Ellers hold gerne øje for mig i din lokalavis. Kan lægge 5000 kroner alt inkl ca. og helst for minimum 1 år.
  Du er super sød. Tak. Skal nok sige til hvis jeg får brug for trøstekrammer!

 6. Therese, mine tanker er hos dig.
  Det goer saa ondt og det er saa uoverskueligt og draenende. Der er ikke saa meget at sige, som faar dig til at faa det bedre, men jeg haaber du kan finde lidt energi til at vaere staerk, og kommer ud paa den anden side som en endnu smukkere, dejligere og staerkere kvinde end du allerede er.

 7. Kender dig ikke men fik et chok, puha jeg føler med dig!
  Kan evt anbefale at blive skrevet op i almennyttige, du har job i København (tror jeg nok) så du springer køen over, det er billige lejligheder.
  Held og lykke fremover (uf hvor jeg mærker skrækken for at det samme sker her)

 8. Hej!
  Jeg kender dig ikke, men føler med dig alligevel! Jeg vil bare lige sige, at jeg selv har prøvet det samme efter næsten 7 år og helt nyindkøbt lejlighed.
  Jeg er kommet godt ud på den anden side, og det er jeg overbevist om, at du også gør, selvom jeg ved, at det er voldsomt hårdt lige nu.
  Kærlige tanker…

 9. Øv Therese! Jeg ville ønske, at jeg kunne hjælpe med en lejlighed, men det kan jeg desværre ikke. Til gengæld har jeg en seng, arme der er gode til at kramme og plads nok, hvis du får brug for at komme lidt væk 🙂

 10. Kæreste Therese, jeg er utrolig ked af det på dine vegne. Jeg håber inderligt at du snart finder en lejlighed og finder ro i dit nye liv.
  Kærlig hilsen Ella

 11. Åh nej Therese!
  Jeg så det jo på Facebook, men der har været så mange der er røget ud og ind af deres faste forhold i følge FB (mig selv inklusive – jeg anede det ikke, før folk begyndte at kontakte mig for at spørge, hvordan jeg havde det) – så jeg håbede jo, at det blot var endnu en FB-fejl.
  Jeg er frygtelig ked af det på dine vegne – og jeg lover, jeg skal holde øjne og ører åbne efter tag over hovedet til dig. Skal du kunne have katten med?

  For fem år siden var jeg der, hvor du er nu. Jeg troede ikke, jeg nogensinde skulle blive glad igen. Men det er jeg og det bliver du.

  Mange tanker og varme digitale kram
  Lotte

 12. Ej, for satan.. Therese! I var jo næsten lige flyttet i den nye lejlighed og alting!?

  Jeg har altså ingen lejlighed, men et virtuelt kram og en bunke tanker, kan du nok have brug for!

  Mange hilsener fra Laila

 13. Tusind tak til jer allesammen, for jeres søde tanker!
  Mht lejlighed, så skal Katten kunne komme med ja. Kasper får love til at beholde de åndsvage fisk i akvariet….
  Det hjælper bare så meget med jeres beskeder!

  Liselotte – det kan altså sagtens være at jeg ku finde på at komme på miniferie hos dig!!

 14. Kære Therese,
  du kender mig ikke. Men jeg har læst dig løbende og med stor fornøjelse. Det har/ og er en stor fornøjelse, at følge dig og din lyse glæde.

  Jeg er derfor, som de andre, oprindelig ked af at høre, at du ikke længere er sammen med din kæreste. Kan levende forestille mig smerten ved at få tæppet trukket væk under sig.

  Lyset i mørket må være, at det er bedre, at komme videre frem for at leve som uelsket. Jeg er bortset fra det sikker på, at din eks. også føler en stor sorg. Jeg har selv engang været den, der måtte afslutte og jeg husker det som noget af det mest forfærdelige. Hvis det på nogen måde kan være en lille bitte trøst 🙁 kærligst og ærligst.

 15. Var tæt på at græde da jeg så det tweets. Kan slet ikke få det til at hænge sammen.

  Jeg er lige her uanset hvad – jeg bliver ved med at ringe, tag den når du kan. Jeg forstår når du ikke kan.

  Vi finder en løsning m lejl!

 16. Øv, øv, øv … og det dækker slet ikke.
  Jeg skal nok holder øjne og ører åbne. Håber at alt det praktiske der følger din situation må løse sig så nemt som det nu en gang kan.

 17. Hvor er det trist læsning. Sender dig mange tanker og håber at solen snart skinner på dig igen.

  Ville ønske jeg kunne hjælpe med en bolig, men det kan jeg desværre ikke.

 18. Øv altså – triste nyheder.
  Håber du har en dejlig familie og gode venner, som du kan blive trøstet af.

  Jeg bor jo også i København, og skal nok holde øje med bolig-muligheder i min omgangskreds.

 19. Jeg har næsten lige været igennem samme tur. Det var bare mig, der gjorde det forbi – men det gjorde også ondt (eller det GØR ondt) og betød også lejlighedssøgning.

  Jeg fik rigtig meget ud af tilmelde mig boligportalen. Det koster ganske vist 350 kroner, men de kan betale sig. Og der er lidt af hvert.

  Som en anden sagde, så er der også det almennyttige som f.eks. Lejerbo, KAB osv., hvor man kan komme på lister, der gør at man kommer foran i køen, når man opfylder visse krav.

 20. Det gør mig så ondt at læse, Therese!
  Sig endelig til hvis du har brug for en kaffedate til at læsse af og en skulder at græde ud ved!
  Stort kram til dig
  (kender desværre ikke lige noget til en lejlighed, men skal nok holde øjne og øre åbne)

 21. Kære Therese!

  Åh, hvor er jeg ked af at høre det… Jeg ved, at det er umanerligt hårdt lige nu, men jeg vil forsøge at sende lidt trøst med et omformuleret Groucho Marx-citat: “Du skal ikke være kæreste med én, som ikke vil have sådan én som dig til kæreste!”

  Jeg håber, at du snart har overskud til at se alt dette som en ny begyndelse…kh Ditte

 22. Lille pus. Tag ud og drik dig i hegnet med alle de venner du kan lokke med. Også kan du altid drikke te og kaffe dagen efter med de andre. De bedste tanker herfra

 23. Øv øv øv med rigtigt øv på. Der er bare ikke noget at sige til den slags – det er hårdt! Ville sende en tanke, selvom vi ikke kender hinanden. Håber du kommer igennem det hele – og mon ikke, du gør! 🙂

 24. Æv æv æv, hvor er det bare noget møg!

  Håber du kan læsse af på veninderne, mens I drikker masser af god rødvin 🙂

  Vi har jo en andelslejlighed – ikke til leje – men til salg. Skriv endelig hvis du er intesseret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere