Når humøret er nede

I går kunne jeg mærke at mit humør kom mere og mere i bund. Min arbejdsdag startede klokken 9.30 og sent om eftermiddagen sad jeg stadig på pinden. Jeg fik ikke lavet nok, istedet kredsede mine tanker om nogle mænd som har fyldt meget i hovedet den sidste tid…og tankerne fortsatte med at spinde over i mit forliste forhold, min fortid, det liv jeg havde for ikke så lang tid siden. Over i det liv som venter på mig nu, i min nye lejlighed. Kan jeg mon klare det? Det krævede chokolade, og jeg gik i Irma og købte Valhrona.

Folk forlod så stille arbejdspladsen, og til sidst var vi kun tre tilbage. Jeg havde “annonceret” efter en “date” på Facebook, og Pedrsn den dejlige kvinde, bed på og ville gerne lege med mig.
Jeg var den der slukkede, satte alarmen til, og gik ud. Klokken 18.

Vi mødtes, en stor krammer og ind på Meyers Deli, hvor vi fik Osso Buco – uden sovs. Hvad ligner det? Osso Buco er ikke en ret som skal “slankes op”. Så lidt skuffede, men meget mætte, blev vi enige om at der skulle drikkes en enkelt øl, et andet sted.

En øl blev til mange, og henad klokken 1 var jeg hjemme. Men for pokker hvor ku vi snakke, og for pokker hvor er alle de dér mænd da for meget, og for lidt, og for underlige, unge, gamle, gifte, grimme, dumme, dejlige og hundrede andre ting. Det var skønt at få vendt det hele på hovedet og tilbage igen.

Nu er jeg igen på arbejde, jeg hører PJ Harvey (skal til koncert med hende til maj). I dag går jeg tidligt. Jeg går ikke langt, men over i biffen hvor jeg alene vil sidde i mørket og se på Brad Pitt, mens jeg spiser mere Valhrona.

7 comments
  1. Morfar – måske sku vi 😉

    Andrea – yeps, hvis man bestiller en slow. Vi bestilte gode “gammeldags” store Erdinger. Ahhhh

  2. GODT at Pedrsn ville lege frelsende engel!!! Hun er sgu’ en gutterkvinde 🙂
    Og længe leve chokolade og Brad Pitt, når humøret er i det hjørne… Uanset hvor meget man rider på den gode bølge, tror jeg, der kan komme dage som den, du beskriver. Det er OKAY! På den måde sætter vi ekstra meget pris på alle de dage, hvor vi IKKE er i kulkælderen.

    Kram til dig du skønne!

  3. Lotte – Så dejligt at hun var frisk på at lege. Og du har helt ret! Af og til er humøret nødt til at vende, og det er helt ok så længe jeg har flest gode dage.

    Stor krammer til dig. Kom snart og drik kaffe i min nye lejlighed !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Overflødigt?

Når man nu selv kan bære 20 kg palisander/glas sofabord op fra kælder, til 3.sal….så er der vel…
Læs mere