Tøser og Tyl

0 delinger
0
0
0

Sidder her på arbejde, og drømmer om alt det der skal ske i eftermiddag. Der er stadig nogle timer til, men de går stærkt – medmindre jeg blir ved med at kigge ud af vinduet. Jeg mødte ind halv ti, og klokken ti var jeg færdig med en opgave som jeg har slidt med siden i onsdags. Det føles godt. Nu skal jeg tilbage til research pinden – det er rusland der står for skud, og de har underlig musik derovre !

I eftermiddag skal jeg og to tøser lave scrapbook. Ikke hvilken somhelst scrapbook – men en tøse scrapbook med hvide kjoler, tyl og andet godt. Den ene af os skal stå brud – det er ikke mig, endnu, men derfor kan man godt drømme. Det blir’ et sjovt projekt, og det skal akkompagneres af en flaske rødvin eller to.

Det bedste af det hele, inden vi tar’ hjem til hende, får jeg ham der er årsag til mine sommerfugle i maven, at se. Det blir meget kort, men et kig er også helt ok.

Og nu vi er ved de bløde følelser, så tjek denne video. Stevie Wonderful og Mr. Bennet i en duet, der går lige i hjertet!

0 delinger
4 comments
  1. Årh hvad hvor cool. En aften med tyl og scrap! 😉 . . . Hm. Der er kage i morgen – i prinsesse gemakkerne på nørrebro . Med chokolade og jordbær. . Din krævende starut!!

  2. Uhh pedrsn, så tar jeg scrap’n med så du kan se Prinsessens prinsessedrømme !
    Ui ui, jeg glæder mig. Hvornår skal jeg komme?

  3. Uh uh – TAK for kaffe hvor det var et hyggeligt føs’dags selskab du lige havnede i dér, HVA!? 🙂
    Men hva med den Skide jordbær chokokage . . Den må blive natmad fredag . Aii.

  4. Ja ja ja, glemte sguda chokoladekagen! For fanden – og det sku ha været min aftensmad. Skide sushi, guldøl og kæmpeskilpadder!!!!! SÅ dejligt en aften. Mer’ tilløkk!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere