Aktivering

I den kommende uge, skal jeg holde mine tanker fra noget der er svært ikke at tænke på. Derfor har jeg brug for at aktivere mig selv. I dag blev det gjort ved at gå i kælderen og hente fire bogkasser, og slæbe hver og én op på 3. sal. For pokker det er god motion at være flyttemand….
De er ikke pæne, så en dag vil jeg købe noget sort blank maling og gi’ dem alle en omgang.

lordag4
lordag5

Derefter pakkede jeg fire fem kasser bøger ud. ‘Kæft jeg har mange bøger. Alt fra de nyere romaner, engelske romaner, sangbøger, rejsebøger, boligbøger, kogebøger til bøger om colliehunde, mus og nordiske guder.
Nu mangler jeg vist kun 8 flyttekasser…og så alt mit tøj. Jeg begynder at kunne se en ende på det.

lordag6

Jeg kan ikke smide bøger ud, det gør ondt i hjertet. Så alle er kommet frem. Hvis jeg køber flere bøger, skal jeg til at tænke over hvor de skal være. Måske man kunne ha’ en lille reol inde i soveværelset også…

Udenfor ligger der stadig sne. Ikke så meget som for få dage siden, hvor jeg tog snebillederne nedenunder. Det var en smuk dag. Det sner faktisk lige nu, men jeg tvivler på at det kommer til at ligge længe.

Om lidt kommer Henriette. Vi skal hygge med lidt vin, fiskefrikadeller og måske ud i byen senere. Vi får se hvad vi finder på.

lordag2
lordag3
lordag1

5 comments
  1. Du skal bare bede om en den der hedder “halvblank sort interiør maling”. De burde have den nede ved hjørnet af Platanvej og Vesterbrovej (gade). Jeg har malet lysestager med den og de holder da endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Feng Shui – eller noget

Blender Madras Bogreol Hylder Spisebord Lamper Gryder Service Bestik Stole Opvaskebørste WC-børste Gulvtæpper Dørmåtte Badeforhæng Dørskilt Saftpresser El-kedel…
Læs mere