Fyraften, regn og ny cykel

img_0079

Jeg sidder her i min lune stue. Udenfor står det ned i stænger. Nåede lige at få et billede af himlen, lige inden de mørke skyer slugte det sidste stykke med farve.

img_0078

Jeg er øm i min bagdel – for jeg har fået ny cykel, med en (fantastisk) sadel, som jeg ikke er vandt til at side på. Så den skal lige “cykles til”. Jeg købte den i går, i Loke cykler. Fantastisk sted, med virkelig god service.

img_0080

Sælger: ja Batavus er det bedste du ka få! Der var lige en kunde inde, hun havde købt en Raleigh – det fortryder hun nu!! – de ruster for et godt ord
Mig: Nå da, jeg troede Raleigh var ok??
S: Dengang de håndbyggede deres cykler, var det kram. Nu har de fabrik i Indonesien, og dét er sgu ikk så godt. Jeg gennemgår alle vores Raleigh cykler, og ofte skal jeg fixe fejl på lodninger i stel. Det er sgu noget lort.
M: Nå, men så er det da godt jeg tar en Batavus. Havde ellers også set på Viva.
S: Det er skide dyre designercykler. De ruster også. Men sgu ikk så meget som Raleigh. Ha ha ha. Vi forhandlede Viva (og Raleigh), men nu tar vi dem kun hjem på bestilling. Nogle mennesker vil jo ha’ det de har bestemt sig for hjemme. Næ du, Batavus er noget kram.
M: Godt at høre, jeg napser den.
S: Jeg monterer sgu lige den kurv med det samme!

…. det kalder jeg sgu service. Han kunne nemt ha prakket mig en Viva eller Raleigh cykel på, der kostede 2-3000 mere, men nix. Her anbefaler de kun det der virkelig holder.
Min cykel er fiiiin.

9 comments
 1. Måske har han ret – det har jeg ingen ide om.

  Det mærke du har købt dkender jeg ikke, men sadlen ser mig nu rimelig dårlig ud 😉 Kan godt forstå du får ondt i bagen.

  I øvrigt ville jeg ALDRIG handle ved ham cykelmanden hvis du har citeret ham korrekt.

  Jeg hader nemlig folk der ikke kan tale pænt til deres kunder. Man behøves faktisk ikke sige sgu som hvert andet ord…. 😉

  Og nej .. jeg er ikke hellig eller sådan, men i butikekrne må folk altså godt tale ordentligt.

 2. Tillykke med din nye cykel. Den ligner jo næsten TrilleNyx, som jo også er en Batavus. Jeg valgte bare en anden sadel;) Jeg tror, ikke du kommer til at fortryde det køb:)

 3. Alice – sadlen er faktisk super god. Den er lavet af læder, og der er en masse fjedring i den 🙂 Jeg skal bare vænne mig til et andet balancepunkt, især fordi min gamle cykel var hen hvor man sad forover. Denne sidder man helt lige som en lænestol 🙂

  At han sagde sgu, tror jeg mere var i slang brug. Det var ikke fordi han var ubehøvlet. Man ku fornemme han havde boet på Nørrebro hele sit liv.

  Sifka – TrilleNyx er også Batavus – jamen så må det være kusinen jeg har fået fat i. Må lige finde ud af hvad hun skal hedde 😉
  Jeg havde en DEJLIG cykeltur i morges, på trods af regnen.

 4. Arrh men jeg er jo jyde – så måske er det der med sproget derfor 😉

  Og skøøønt at sadlen er fantastisk selvom den ser hård ud.
  den ligner i øvrigt en der hedder Bo.

 5. Ooh Queen kan SÅ godt li’ at du har købt Batavus!! Det er gigakram, så er det sagt!! Min Batavus er mindst 15 år gammel og jeg er stadig VILD med den, og den er SÅ stærk – mit primære transportmiddel i lisså mange år, og den har bare været super hele vejen igenem!
  (man sku’ tor jeg var sponsoreret, ik? 😉
  – Så må sådan en cykelfætter gerne sige sgu lisså tosset han vil – bare han sælger dig en god cykel! (og jeg er også jyde 😉
  Tillykke med den!! =)

 6. Alice – hi hi, tror nu at min cykel er en pige 🙂 Ikk helt sikker.

  Queen – godt at høre om din Batavus erfaring. Jeg er også lykkelig for den. Det ér virkelig kram!!!

   1. Hej Mille 🙂
    Den hedder vist London deluxe eller noget i den stil. Er stadig superglad for den, og den har ikke fejlet noget “alvorligt” i de 5 år jeg har haft den indtil videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere