Det tar' tid at hygge - CopenhagenDaily
4 In mig

Det tar’ tid at hygge

Efter en tur i fitteren (3 gange på en uge – wøw), tog jeg forbi Føtex og handlede til frokost.
Hjem, smække bolledej i ovnen – har jeg sagt jeg er glad for min lilla djævel?
Dække bord, ta’ boller ud af ovnen, spise og SÅ hygge med film. Men inden da, skulle jeg liiiige sørge for at her var hyggeligt at være. Så køkkenet blev gjort rent, der blev tørret støv, lavet kaffe, så sku’ jeg selv i bad og så ku’ jeg da også lige gøre badeværelset rent……nu er jeg endelig klar til at hygge med den Chanel film – jeg skal bare lige tænde et par stearinlys…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Alice M
  lørdag 9. januar 2010 at 18:46

  Hyggeligt hyggeligt… Hvordan kan man hygge med en film hjemme som endnu ikke er udkommet på dvd? 😉 😉

 • Reply
  Therese
  lørdag 9. januar 2010 at 18:53

  Den er kommet på dvd i England, så jeg har købt den på amazon.co.uk 🙂

 • Reply
  Therese
  lørdag 9. januar 2010 at 18:54

  – har også købt “The September Issue” , Vogue filmen.

 • Reply
  Alice M
  lørdag 16. januar 2010 at 21:44

  Ej det vidste jeg ikke. Sorry! Hvordan er Vogue filmen?

 • Leave a Reply