0 In foto/ mig

Søndagsmorgen

sondag1
Eller morgen er måske så meget sagt. Jeg faldt først i seng klokken 3 i nat, måske det var fordi fuldmånen var så nær, det var svært at få ro?
Jeg tøffede ud af sengen, og hen til kaffekværnen. Friske bønner blev kværnet, og vandet kogt. Jeg kiggede uf af vinduet – og ku se sne! Masser af sne.
sondag2
Jeg greb kameraet, og knipsede løs. Jeg fandt endelig makrofunktionen, og legede lidt med den.
Nu står den ellers på kaffe. Jeg skulle ha trænet, men min krop har slet ikke været til det i denne uge. En gang i centeret, er det blevet til. Slet ikke nok, men efter 10 gange dernede siden den første, er det måske ok at lytte til kroppen, når den siger den har brug for ro.
sondag3
Absalonsgade er helt stille. Tror der er andre end mig der nyder en kop formiddagskaffe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply