Ugemenu

Nu har jeg fulgt med hos Hege, i ret lang tid. Udover at jeg drømmer mig til Norge, og norske opskrifter som “Får i kål”, “Rømmegrøt” og “Pinnekjøtt”, synes jeg faktisk det er en ret god idé at ha’ en plan for ugens aftensmåltider.
Nu er jeg jo hjulpet godt på vej af Årstiderne, så det er jo ikke så svært. Yep, jeg tror det blir’ godt. Du kan se den ovre i sidebaren.

6 comments
  1. Det nærmeste vi danskere, kan komme den norske gule ost, er Gouda eller Jarlsberg (som også er norsk). Tja, og så har vi jo alm. ost med kommen, men nøkkelosten har spidskommen i samt nogle andre krydderier mener jeg. Måske man kan få en ostehandler til at bestille det hjem?

    Malmø har indtil nu været min pusher for elg/rensdyr pølse og molt syltetøj (multebær). Det sidste kan dog nu købes i Irma. Hurra !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere