Hvor er det vildt

I morgen, skal jeg over til en af mine dejligste veninder, klokken 13. Hun skal ha’ hjælp med at komme i tøjet, få den rigtige læbestift på og ha’ støttende og beroligende ord. Hun skal nemlig giftes.
Vi gik i folkeskole sammen, og lige nu, er det lidt skørt at tænke på alt det vi har oplevet, for så mange år siden og frem til nu. Nu er vi voksne. Hun har en lille pige i maven, bogstavelig talt, så inden længe skal hun også være mor. Det er stort!

Vi er trådt ind i den næste fase af vores liv. Manden i vores liv, har vi fundet – nu kommer børn, bryllup og christiania cykel. Det føles som i går, at vi sad som singlepiger og fnisede, inden vi skulle til klubfest (og havde gemt en pose øl i hækken).

Ja, vi er vist blevet voksne. Det er på mange måder helt fantastisk – men af og til, gad jeg godt være den lille skolepige, der mødtes med Rikke på “det grønne område”  og fulgtes i skole….

3 comments
  1. Du er så sød, min ven! Og tak for dejlig støtte i går!!! Jeg glæder mig til det en dag er mig, der står og småhulker, når du tager turen op ad kirkegulvet 🙂 Kys kys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere