Meatless Monday


En af mine veninder er passioneret vegetar. Hun opfordrer hver mandag, til at lade være med at spise kød hele dagen. Det er godt for miljøet og godt for kroppen, at undgå kød en enkelt dag om ugen. Jeg gør det – fra i dag – hver mandag, og vil nu begynde at skrive en vegetarret på min ugemenu.

Nå ja, og passer mandagen dårligt, så kan man jo også lave en Meatless Tuesday 😉

Billedet har jeg lånt her.

8 comments
  1. Hm, konceptet hedder egentlig KØDFRI FREDAG og linket er til en blog af Kirsten Skaarup af samme navn. Der kan du finde masser af opskrifter, hvis du skulle være i beknep. Jeg har jo også været vegetar, og stæber også mod ihvetfald 2 kødfri dage i ugen.

  2. He he, ja Morfar.

    Deborah – det er nu to forskellige ting, altså man kan ikke tale om hvad der kom først 🙂 Meatless Monday, er bare den engelske version der har eksisteret siden 2003 🙂 Men tak for linket, altid skønt med noget inspiration.

  3. Herhjemme spiser vi også vegetarisk mindst 1 gang om ugen og jeg prøver at undgå at spise kød mere end 1 gang om dagen de andre dage..
    Det går faktsik godt og er ikke så besværligt som jeg troede..

  4. Hi hi, ja Anne – det er en meget tålmodig kat. Falafel, er også en af mine favoritter – eller bare store bønnebøffer. Mmmmm.

  5. GISP!
    Jeg får kuldegysninger, når jeg ser det billede, et enkelt lille ryst på kattehovedet, og så kunne alle de små være ædt, uhhhh…

    Her spiser vi også vege-mad med jævne mellemrum, for pigerne og jeg er det helt fint, men min rovdyrsmand er dog mest til kødfyldte dage.

    Min yndlings-vege må så absolut være falaffel, lækkertlækkert, med masser af friskt knasende grønt til og en lille skarp yoghurtdressing.
    Kødløs torsdag må det blive i morgen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere