Søndag - CopenhagenDaily
2 In blogging/ mig

Søndag

Måske det skyldes det kedelige vejr, eller at jeg er lidt småforkølet og tung i hovedet disse dage, men bloggen er ikke min første prioritet. Der sker heller ikke voldsomt meget der er værd at skrive hjem om, men jeg har da lidt rejsefortællinger jeg gerne vil dele.

Det kommer når det kommer.

Når jeg kigger rundt i blogland, synes jeg at jeg kan fornemme at jeg ikke er den eneste der er lidt efterårsstille. Der bliver ikke opdateret så ofte, og mange skriver om blogmathed. Måske alle er ved at lade batterierne op, inden julemåneden starter 🙂

Om lidt, tar’ Kjærsten og jeg en paraply i hånden, og smutter ud og oser lidt “åben hus”. Det er altid sjovt at se, hvad der gemmer sig bag de fine billeder i boligannoncerne.

God søndag, derude.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ursula
  søndag 14. november 2010 at 15:14

  Mat eller ej, så er det da stadig et dejligt billede du har lagt ud til os 😉

  God tur!

  • Reply
   Therese
   søndag 14. november 2010 at 18:01

   Tak, Ursula, og velkommen her til min blog 🙂 God søndag til dig.

  Leave a Reply