Flydende guld

Ti af Gines’ fine appelsiner, er blevet til fire glas med sirup. Opskriften er enkel. Saften fra appelsinerne, 900 gram lys rørsukker og en stang kanel. Bobler, til den er reduceret til næsten det halve, og hældes på skoldede glas.

Det ene glas, har fået selskab af en frisk chili. Det blir’ sikkert ikke helt tosset.

9 comments
    1. Ja, det er højsæson for de lækre appelsiner, fulde af smag.

      Siruppen, er fast Elmkvist-tradition, på julens ris-a-la-mam. Derudover, er den lækker på pandekager, vafler, som glasering på skinke eller and. Med lidt balsamico, og olie til dressing.

      Man kan gøre en masse med den.

      Sæt i gang, Catarina 🙂

  1. Uhmmm jeg, selvfølgelig oven på ris-a-la-manden og ja og pandekager. Skal have fat i nogle appelsiner en af dagene. Tak for opskriften og tippene til brugen, der er jo faktisk ingen grænser . 🙂

  2. Ja, det er flydende guld 🙂 God idé med chili i.

    Jeg smiler, når jeg ser dit flotte billede. Jeg er altid henrykt, når jeg presser grape, citroner og appelsiner, over det flotte syn af skaller, som pryder køkkenbordet 🙂

    Den sirup må jeg også forsøge mig med, lige nu hvor jeg er inde i en pandekageperiode 🙂

    I morgen skal jeg have Mac & Cheese. Min ret bliver med båndpasta. Vores Brugsen havde ikke makaronni.

    1. Uh ja, Lone. Ikke bare synet, men duften af alle de friskpressede frugter. Ahh, det er honning til lugtesansen.

      Din Mac & Cheese, lyder god. Den skal muligvis ha lidt kortere tid i ovnen, med tynde pastaer. Men det kan du jo se på konsistensen 🙂 Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere