Ej, men helt ærligt!

0 delinger
0
0
0

Den dér tørklædedebat. Skulle den ikke bare smides ud til højre, så vi kan bruge energien på noget fornuftigt? Ja, jeg spørger bare.
Jeg er glad for at kvinder med anden etnisk baggrund, vil hjælpe til med at bringe børn til verden, pleje de ældre, tage blodprøver på de syge og i det hele taget hjælpe til i vores samfund.
Jeg gir’ en papand om de har et tørklæde på hovedet.

“Din kristus er jøde. Din bil er Japansk. Din pizza er Italiensk. Din kartoffel er Tysk. Din vin er Chilensk. Dit demokrati er Græsk. Din kaffe er Brasiliansk. Din the er Kinesisk. Dit ur Schweizisk. Din mode er Fransk. Din skjorte er Indisk. Dine sko er Thailanske. Din radio er Koreansk. Dine ferier Indiske. Dine tal er Arabiske. Dine bogstaver er Latinske. Så klager du over at din nabo er fra Pakistan.. Get real…”


0 delinger
21 comments
  1. Helt enig Therese – kunne vi da for pokker få flyttet fokus fra tørklæder og ghettoer (jeg kan ikke fordrage det ord) til alle de indvandrere og 2. generations-indvandrere, som deltager i samfundet på lige fod med os andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Øv bøv

Jeg er også sløj nu. Jeg har hovedpine og er mat i sokkerne. Øv øv øv. Vi ligger…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Shame on you!

Ok….det var så den første træning. Jeg kom hen til centeret, og mødtes med “bolighuset” (træneren Ilva). Jeg…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Pis pis pis

Min vaskemaskine er gået i stykker. Tromlen drejer ikke rundt, den står bare og klikker…Man kan godt dreje…
Læs mere