Mi-av min mave

Da jeg kom hjem i går, havde Katten kastet op. Det stod på hele natten, ca. hver time. I morges, var det ikke andet end rosafarvet skum der kom op. Hun havde simelt hen slidt hul, i spiserøret, af al den opkast. Nårhh.

Vi tog til lægen, og han fik lov til at tage hendes temperatur, klemme på maven, give bedøvelse og ta’ røntgen. Damen var simpelthen for splattet til at gøre særlig meget modstand.
Jeg hentede hende en time senere, og fik at vide at røntgen så fint ud. Dyrlægen havde frygtet at det var en knude han kunne mærke, men det var bare afføring. Charmerende…

Hun fik noget væske, en sprøjte med kvalmestillende, og så var det ellers bare at tage hjem. Nu er hun helt skæv af al den bedøvelse. Hun spiser og drikker ikke noget endnu, og ser stadig ud til at ha’ kvalme.

Julegaverne er hermed planlagt. Alle får en YoYo fra Tiger, efter den heftige dyrlægeregning 😉

Stakkels lille missekat.

13 comments
  1. Stakkels kat.
    Hvor har I dyrlæge? Kan anbefale Dyrehospitalet på Landbohøjskolen. De er vist en tand billigere og virkelig søde og rare. (har ikke fået prissammenlignet i et stykke tid – og selvom min ene kat har været afsted nogle gange det sidste stykke tid, så er det altid om natten eller i weekenden…og så er det 100% oveni.). Bare til en anden gang (som forhåbentlig ikke kommer!)

    1. Jeg bruger centrum dyreklinik, på Istedgade. Hun er en fast kunde, for er til kontrol hver 6. måned. De er gode, men det er klart at røntgen osv, koster knaster 🙂
      Men tak for tippet !

  2. Men i det mindste var katten klog nok til at blive syg INDEN weekenden.
    Vores kat kræver nemlig altid dyrlægebesøg en lørdag eller søndag, hvor der er dobbeltregning.

    Jeg må have opdraget den lidt bedre, kan jeg se på det hele 😉
    Håber snart den er på toppen igen 🙂

    1. Hun er ikke skæv længere, men kvalmen er der vist stadig. Jeg tvinger noget kattemalt i hende, for at få gang i maven, men der sker intet. Æv æv. Nej, det er ikke sjovt når de pelsede er syge. De er jo en del af familien.

      Ha selv en dejlig lørdag, Anne :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere