En bette julelort

Hvor glad kan man blive for at der ligger en lort i kattebakken? Jo, efter 3,5 døgn uden den slags aktivitet, er man meget glad. Ha ha.
Katten er i bedring, og vi behøver måske ikke at købe julegaver i Søstrene Grene, i år 😉

Nu er der sat rugbrød, så der kan bages noget i morgen. Jeg har været doven, og købt grove boller nede hos bageren, i stedet for at bage. Nu er det slut. Maven blir’ jo så meget gladere, af noget ordentligt.

I går var jeg nede i den lokale vinhandel på hjørnet. Flemming, havde spurgt om jeg ville agere julenisse, og hjælpe ham med vinduesdekoration og indpakning af pakkekalendergaver. Selvfølgelig ville jeg det, og vi havde nogle hyggelige timer med bluesmusik og julekugler.
Skulle du mangle en julekurv eller en værtindegave, kan jeg sige at kurvene nede fra Flemming, er toplækre. Der er vin, chokolade og italienske lækkerier. Han har også øl, portvin og et lille udvalg af hårdere spirituoser.

Efter jeg havde været hos Flemming, tog jeg hjem til en dejlig veninde, som restituerer efter en stor operation. Vi lavede nisselandsby, hjemme hos hende forældre, mens forældrene forkælede os med varm kakao og hjemmelavede æbleskiver. Det kan godt være vi er omkring de 30, men i går var vi et kort øjeblik 10 år gamle.
Billedet jeg tog af nisselandsbyen, blev lidt uskarpt, men I kan da få en fornemmelse af vores kreativitet. Hi hi.

8 comments
  1. Jeg kan tænke mig, at der var lykke i hjemmet, da der lå en gave til jer i kattebakken 🙂 Dejligt at høre, at det går fremad med missen.
    Har du nogensinde vist os et billede af jeres kat? Det husker jeg ikke…

    Hihi, hvor herligt, at du hjælper de lokale handlende med at julepynte 🙂 Jeg må forbi en af dagene og nyde dekorationerne. Bagefter må jeg omkring din vej og se, om jeg kan få øje på din stjerne 🙂

    1. Aldrig har glæden over lugt fra kattebakken, været så stor 😉 Jeg har vist mange billeder af Katten. Du kan søge på “Katten” i mit søgefeldt eller klikke på emnet “Kat” i bunden af dette indlæg, før kommentarfeldtet, så burde der komme en masse. Ellers lægger jeg gerne flere billeder ind, snart.

      Flemming har mange gode sager, så jeg synes da bestemt du skulle kigge ind forbi ham. Eller bare nøjes med at ose i hans vinduer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere