Ren hygge - CopenhagenDaily
2 In jul/ kjærsten/ mad/ mig

Ren hygge

Hvis vi hygger meget mere, falder vi i søvn. Ha ha. Helt afslappede, er vi nu klar til at hænge i sofaen. Der er blevet bagt og hørt julemusik. Det er Ella Fitzgerald og James Taylor, der sørger for soundtracket. Hvis jeg hører mere Wham eller Queen, så blir jeg grumpy.
Aftensmaden, stod på fyldte peberfrugter. Totalt skolekøkken. Fyldet bestod af grov pasta, hakket kylling, squash, aubergine, løg, hvidløg og masser af frisk timian og andre krydderier. Det kan anbefales, og er en ret let ret. Fyldet kan jo varieres i det uendelige.

Pebernødderne er hapset ovre hos Birthe. Jeg har selv tilføjet skal fra mandarin, og ekstra meget groft sort peber. De er super sprøde, og gir’ et stærkt kick.
Brunkagerne er Fru Plum, og kan findes i hendes julebog. Jeg har selv tilføjet pistacienødder, tranebær og tørrede blåbær. Det er ikke helt tosset.

Lissom Liselotte og Anne, har jeg også leget med saks, pap og limstift. En lille juleuro med rensdyr og fugle, er det blevet til. Panduro havde julepapir til halv pris, i lækkert retro mønster, så det røg selvfølgelig i kurven.

Om lidt er der film inde i stuen, så jeg vil tusle derind og lægge mig i arm med Kjærsten.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  mandag 6. december 2010 at 07:47

  Hvor ser det hyggeligt ud og dit julebag får virkelig tænderne til at løbe i vand. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 6. december 2010 at 19:25

   Tak, Catarina. Julebagen er dejlig (og det har en anden bag så ikke så godt af…. hi hi).

  Leave a Reply