Juletræet med sin pynt

I går var kjærsten og jeg ude at købe juletræ. Vi skal holde jul i Jylland, så derfor ville jeg gerne ha’ et juletræ lidt tidligt herhjemme.
Vi gik op på Frb. Allé, og der var en masse fine træer. Jeg synes egentlig at rødgran er de “rigtige” juletræer. Sådan, de gammeldags. De juletræer man ser i gamle bøger og film. De har også den kraftigste duft, og kan hurtigt jule en stue op, men de drysser noget så forfærdeligt, så det blev et “moderne” træ, istedet. Tror det må været en normanns gran. Vi har ingen juletræsfod, så det står på en træplade. Det er fint.

Nu er det så pyntet, men alskens julepynt. Fugle, nisser, hjorte, engle, diverse kitchet “Harrods” pynt fra London, danske og norske flag. Kjærsten synes der er lige lovligt mange fugle på, men jeg har altså et soft spot for fugle i glas….. Min yndlingsfugl, må være den lille orange med ørevarmere på.
I toppen af træet, er en engel, og der er selfølgelig også en lille juletræskæde på. Ihhh hvor er det hyggeligt.

Jeg glæder mig til når Spunken skal være rigtigt med til at jule. Lige nu, er det eneste jeg mærker til den, lysten til diverse mad og drikkevarer. I dag er hittet grapefrugt, hvilke er bonus. Hellere det end en nougat-craving 😉

Buddha, er også blevet julet lidt op. Røgelsen er skiftet ud med en stjernekaster…. hi hi.

Nu er vores lejlighed færdig pyntet, og vi kan kun læne os tilbage og nyde. Snart skal de sidste pebernødder bages. Jeg skal bare lige rydde lidt op i køkkenet, inden.

10 comments
  1. Hvor blev det fint, det føles lidt mere som jul når der er et træ i stuen…Glæder mig til at købe vores, gør jeg en af dagene…Hihi, kan godt forstå ørevarmerfuglen er yndlings, den er fin…En god aften til dig..

  2. LOL – Jule-Buddha – I love it 😀 Og ja, jeg er også vokset op med “rød” gran, men er faktisk blevet gladere for den “blå” – der er en meget flot nuance på grenene, og så er de tykkere og pynten står også smukkere, synes jeg, fordi der er færre, men mere solide grene. Og ja, kæmpe bonus at de ikke fælder. Elsker dit juleri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere