Fjerde søndag i advent

Klokken halv seks i morges, blev jeg vækket af at Kjærsten kom hjem fra byen. En frokostaftale, blev til en tur i byen med drengene. Hormonelle jeg, var ikke helt tilfreds, i går. 😉

Spritånden, gjorde at Katten og jeg emigrerede til sofaen 😉 Der sov jeg til klokken ti, hvorefter den stod på tegnefilm i tv og morgenkaffe under dynen. Ikke så tosset.

Kjærsten havde vist lidt dårlig samvittighed, og havde på forhånd købt den sidste adventsgave, der når jeg pakkede op, fik mig til at glemme alt om at jeg var tøsefornærmet.
Det var ikke tulipanerne der var gaven, ej heller dugen.

Jeg har skrevet en bunke julekort, de skal sendes i dag. Julegaverne er også blevet pakket ind, så nu kan vi kun vente på julen. Der er fire “stænger” brunkager der skal bages, så det blir’ i dag eller i morgen.

Min far, ringede i formiddag, og vi havde en hyggelig snak. Det er ikke ofte vi taler sammen, så det var rigtig dejligt at få catchet op. Han glæder sig vist til at blive morfar, og lur mig om han ikke kommer et smut på besøg, fra Norge, til sommer.

Om lidt tar’ jeg vinterfrakken på, og smutter i Tivoli med en veninde. Så kan kjærsten se tømmermænds tv og hygge med Katten, i sofaen.

Ha’ en dejlig fjerde søndag i advent.

8 comments
  1. Det kan vel ske for selv den bedste at man bliver lidt irriteret når forventningerne ikke bliver indfriet. Sikke nogle flotte pakker – jeg har også købt papir hos Panduro og glæder mig til at pakke mine gaver ind.

    1. Ja, men det hjalp vist lidt på det at jeg var hormonella 😉

      Papiret var rigtig fint synes jeg, og så var der halv pris. Hurra. Købte også noget snor istedet for bånd derinde, men det knækker bare man forsøger at binde en knude. Derfor blev det silkebånd istedet 🙂

  2. Puha sprutånde, adder…kan godt forstå at du fortrak til sofaen…Fine gaver du har pakket der…Håber du har haft en fornøjelig dag med veninden…God søndag aften…;-0

  3. Yeah, Kubus! Goood adventsgave 😀

    Fik den selv af mine forældre i fødselsdagsgave i sommer, den er så fin 🙂 Lige pt. er min dog skrækkelig og pimpet med sukkerstokke, sløjfer og kugler. Det ER jo kun jul én gang om året… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere