Studie i lilla

I den store gryde, bobler to hakkede rødkålshoveder, sammen med solbærsaft, æbleeddike, appelsinskal, allehånde, kanel, nelliker, æbler, enebær og laurbær.

Når den er færdig, kan den få lov at trække på køl, til på fredag. Jeg håber den blir’ et hit, hos den jyske familie.

6 comments
    1. Tak, Claus.
      Det er en dejlig rødkål. Juleaften, bliver den varmet og der puttes lidt af fedtet fra andestegen, i. Det gør den blank og lækker.
      Glædelig jul, også til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere