Venindesnak, kjolekøb og en ordentlig bøf - CopenhagenDaily
8 In jul/ mig/ venner

Venindesnak, kjolekøb og en ordentlig bøf

Tivoli var kold, og veninden og jeg, gik en runde mens det var lyst, så fandt vi en kop varm kakao indendøre, og fik sladret til det blev mørkt. Så gik vi igen en runde, og så var vi vist kolde nok for den eftermiddag. Men hyggeligt, det var det.

Jeg gik en tur på Strøget, og fandt en fin kjole til jul og nytår. Den er i “guld”, og der er plads til den spirende topmave. Jeg fandt også en festlig cardigan, med pynt på. Jeg tror det blir’ meget fint, og det er rart at det er overstået. Altså ikke nemt at finde tøj, der skal være mavepraktisk.
På vej til Strøget, krydsede jeg Rådhuspladsen. Det store juletræ, var tændt og der hang julehjerter på. Det var meget stort, og med sne på pladsen, gav det øjeblikkelig julestemning (som om jeg mangler).

Julegaverne, var jo faktisk på plads. Alligevel fandt jeg en ekstra ting til Kjærsten. Nu er det altså slut med at gå i butikker, for jeg kan åbenbart blive ved med liiige at finde en lille ting.

Derefter var det en anden veninde jeg skulle mødes med. Vi fik os en stor bøf, og snakken flød. Det er dejligt at se veninderne, her op til jul. Høre lidt om hvad deres planer for julen er, om det er hjemme, hos forældre eller svigerforældre. Man har jo mange forskellige juletraditioner, og det er hyggeligt at udveksle tanker om dem.

Om lidt, skal jeg på besøg hos endnu en veninde, og hendes søde datter. Jeg har hørt rygter om hjemmelavede æbleskiver. Mums.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Catarina
  mandag 20. december 2010 at 11:14

  Nøj hvor lyder dine veninde-hygge-stunder dejlige. Og kjolen, den er da bare smuk og jeg kan lige se dig i den. Perfekt. 🙂

  Ha’ endnu en skøn dag. 😀

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:22

   Jeg elsker mine veninder, og nyder at jeg har så meget tid sammen med dem :o)
   Håber du har haft en dejlig dag, Catarina.

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  mandag 20. december 2010 at 11:26

  Åh en fin kjole du har fundet og den er jo til små topmaver…Den er flot…Jeg holder mig også fra butikkerne ellers kan jeg også blive…Flot billede af juletræet..;-D

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:25

   Jeg syns også den er rigtig fin, og så rart at man kan få smart tøj, med plads til topmaver 🙂

   Juletræet inde på Rådhuspladsen, er bare rigtig fint, så svært at ta’ et dårligt billede af det :o) Hi hi.

   Ha’ en dejlig aften, Annemarie.

 • Reply
  Judith
  mandag 20. december 2010 at 17:03

  Fiiiiin kjole:-)

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:25

   Jaaaaaaaaa 🙂

 • Reply
  Madame
  mandag 20. december 2010 at 19:47

  Det er en skøn kjole du har fundet! Hvor er det spændende med topmaven – pøj pøj med det hele, kære du 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 20. december 2010 at 21:26

   Tusind tak, Madame :o)

  Leave a Reply