Venindesnak, kjolekøb og en ordentlig bøf

Tivoli var kold, og veninden og jeg, gik en runde mens det var lyst, så fandt vi en kop varm kakao indendøre, og fik sladret til det blev mørkt. Så gik vi igen en runde, og så var vi vist kolde nok for den eftermiddag. Men hyggeligt, det var det.

Jeg gik en tur på Strøget, og fandt en fin kjole til jul og nytår. Den er i “guld”, og der er plads til den spirende topmave. Jeg fandt også en festlig cardigan, med pynt på. Jeg tror det blir’ meget fint, og det er rart at det er overstået. Altså ikke nemt at finde tøj, der skal være mavepraktisk.
På vej til Strøget, krydsede jeg Rådhuspladsen. Det store juletræ, var tændt og der hang julehjerter på. Det var meget stort, og med sne på pladsen, gav det øjeblikkelig julestemning (som om jeg mangler).

Julegaverne, var jo faktisk på plads. Alligevel fandt jeg en ekstra ting til Kjærsten. Nu er det altså slut med at gå i butikker, for jeg kan åbenbart blive ved med liiige at finde en lille ting.

Derefter var det en anden veninde jeg skulle mødes med. Vi fik os en stor bøf, og snakken flød. Det er dejligt at se veninderne, her op til jul. Høre lidt om hvad deres planer for julen er, om det er hjemme, hos forældre eller svigerforældre. Man har jo mange forskellige juletraditioner, og det er hyggeligt at udveksle tanker om dem.

Om lidt, skal jeg på besøg hos endnu en veninde, og hendes søde datter. Jeg har hørt rygter om hjemmelavede æbleskiver. Mums.

8 comments
    1. Jeg syns også den er rigtig fin, og så rart at man kan få smart tøj, med plads til topmaver 🙂

      Juletræet inde på Rådhuspladsen, er bare rigtig fint, så svært at ta’ et dårligt billede af det :o) Hi hi.

      Ha’ en dejlig aften, Annemarie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere