Året der gik

Ja, så blev det jo den 31. december, og det er tid til at gøre status. Var det et godt år, et dårligt år eller et jævnt almindeligt år?

Januar, boede jeg stadig i Absalonsgade. Det var en fredelig måned, med masser af sne, nyforelskeri og intentioner om at komme i form

I Februar,  stod den på nedpakning og flytning, til mit og Kjærstens fælles hjem. Det var hårdt at være kat, med de 70 ekstra kvadratmeter der skulle inspiceres.

I Marts, nød jeg min nye udsigt, med forårssol over tagryggene. Jeg blev ejer af en knaldrød pladespiller, så Rickie Lee Jones live og nød at vinteren var forbi.

April, var blandt andet måneden hvor der blev grillet for første gang, i 2010. Vi blev nemlig Weber ejere. Min dejlige veninde, blev gift og vi holdt housewarming.

I Maj, aflagde Mette og jeg, Barcelona et besøg. Det var min anden gang i byen, men denne gang nød jeg den, og opdagede hvorfor så mange mennesker elsker den. Der var krise i det meste af verden, pga. askeskyen på Island, der lagde al flytrafik ned. Vi kom dog tilbage til Danmark, efter nogle timers forsinkelse.

Endnu engang tog jeg Mette under armen, for Juni blev måneden hvor jeg så Skagen for første gang. Det var også måneden hvor jeg sagde mit job op, grundet begyndende stress og uoverensstemmelser. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Jeg mødte en skøn blogger for første gang, og håber bestemt ikke at det også var sidste gang. Nå ja, og så fyldte Kjærsten jo rundt.

I Juli, var Kjærsten og jeg på togferie til Venedig. En af verdens smukkeste byer. Jeg havde også to af årets bedste musikoplevelser, med både Stevie Wonder og Prince. De høje varmegrader, blev nydt med grillerier og fejring af mors fødselsdag på landet.

Ja, mere voksen er jeg ikke, end at Augusts højdepunkt, må være min fødselsdag. Hi hi. Grundet et voldsomt hackeri, senere på efteråret, er der ikke mange poster tilbage fra august, desværre.

September er helt væk, fra bloggen, igen pga. de spader der hackede mit domæne. Men jeg husker måneden som typisk efterårsagtig, og med en dejlig kæresteskovtur.

Oktobers højdepunkt, må være dagen hvor jeg fandt ud af at vi skulle ha en sommer-spunk. Jeg oplevde ingen graviditetsgener, og var i hele oktober, hyperaktiv med lange lange gåture og venindebesøg. Jeg havde malerhygge med mor, blev hacket af Achmed og forkælede Kjærsten. Jeg kunne jo ikke fortælle hvorfor, her på bloggen, men det var den aften jeg fortalte ham at han skulle være far.
Nå ja, så var jeg jo så heldig at opleve den lilla konge, igen.

November, var en tur til London, førjuls-hyggerier, fokus væk fra tørklæderne, den første sne og hus-kiggeri.

Og så blev det December. En måned med sne, hvid dejlig jul, alt for meget mad, sygemelding og offentliggørelse af Spunken.

Jeg tror jeg kan konkludere at det har været et godt år. I hvert tilfælde et godt rejseår, musikår og familieår.
På den negative side, var der et trist dødsfald, min jobsituation og senere sygemelding. Men modgang kan man ikke være foruden, for hvordan kan man så værdsætte medgangen?

Jeg håber at 2011 bliver et godt år, for alle.

GODT NYTÅR !!!!

19 comments
    1. De indlæg du har postet, har i hvert fald budt på alt fra det søde til det sure. Godt og blandet 🙂
      Jeg (og Spunken) håber på at se mere til dig, i det nye år.

  1. Kære Therese
    Jeg ville ønske, jeg havde lige så mange positive oplevelser at dele fra 2010 – jeg glæder mig i stedet til at tage hul på 2011, som forhåbentlig bringer den forløsning, som vi havde håbet på allerede i august.
    Det glæder mig inderligt, at der er en lille spunk på vej. Den får nogle dejlige forældre, som jeg er glad for at kende – og som jeg håber at se igen snart.
    Rigtig godt nytår til jer begge.
    Kærligst
    Lotte

    1. Ja, det har nok ikke været helt let at indse at man ikke kom afsted i det forgangne år, Lotte. Men det nye år, byder på et helt nyt eventyr (for os begge to).

      Jeg glæder mig til at se sig, snart, nemlig !

  2. Ja du har da oplevet lidt af hver i løbet af året og som du også skriver uden modgang opdager man jo ikke de gode ting. Jeg håber at 2011 bliver et dejligt år for dig, kjærsten og spunken og ikke at forglemme katten…Knus til dig og en festlig aften…;-D

    1. Hi hi, ja vi må ikke glemme Katten. Som i nat, med tynde raket-nerver, har gnavet hul i sin bagklo. Tossede kat. Så det rene sengetøj, er blevet lidt blodigt (så er det godt at enhver kattemor har brintoverilte i skabet).

  3. Rigtig godt nytår!

    Jeg håber, 2011 kommer til byde på masser af store og små oplevelser i dit liv, og særligt spunkens ankomst. Jeg glæder mig til at følge jer.

  4. Jeg synes da set ude fra helt bestemt, du har haft et år med fantastiske oplevelser. Det nye år bliver jo også året, hvor du bliver mor, så det bliver da uanset helt fantastisk. Det bliver da uhørt spændende. Godt Nytår til dig.

    1. Det er meget spændende, Deborah 🙂 2011 blir’ et godt år.

      Jeg kan ikke komme ind på din blog? Ville ønske dig godt nytår, men nu gør jeg det her. Rigtig godt nytår til dig.

  5. Så koselig å lese om hele året ditt storesøster! Du er helt
    utrolig flink til å skrive, og du må ha en vannvittig god
    hukommelse også. I morgen reiser jeg til Trondheim for å prøve
    lykken i talentkonkurransen “Norske Talenter”.. vet det er litt
    cheesy å bruke sånne konsepter får å komme seg videre, og jeg har
    alltid vært en motstander mot det, men nå tenkte jeg bare at jeg
    får prøve det, og hvis de liker det jeg har å komme med, så er jo
    det en veldig fin mulighet for meg videre. Vi sees helt garantert
    til sommeren, da skal onkel komme og treffe Spunken! 🙂

    1. Tusen takk, lillebror 🙂
      Du må skrive og fortelle meg, hvordan det går i talent. LOV MEG ikke å skriv under på noen kontrakter, før du har snakket med advokat….. Mange skumle historier her fra Idols, X-Faktor osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere