Sikke’n fest vi har haaaft….

Nytårsaften var hyggelig, og ikke mindst i selskab med min dejlige Kjærste.

Vi lagde ud med frokost – i pyjamas – og med masser af bordbomber og serpentiner. Derefter var det tid til nytårsbad, og så var vi klar til at tage afsted. En af vores kammerater, ringede og spurgte om hjælp til at grave bilen fri, nede på parkeringspladsen. Han blev hjulpet, og vi fik et lift til Bredgade.

Middagen var skøn, og det var meget godt fikset (med booking 24 timer forinden). Vi havde et hyggeligt bord, og der var romantisch og hyggeligt.

Menuen var:
Når man er et vinøre som mig, var det lidt svært at se alle de gode drikke blive fyldt op, men da rødvinen kom, drak jeg et glas og NØD det. Det var en dejlig italiener, som er mit favorit vinland.

Maden var dejlig, og jeg fik mange af mine favoritter; hummer, caviar, krondyr, trøffel og chokolade. Desserten var nemlig en jordbær/hyldeblomst sorbet, banan/vanilje sorbet og to slags chokoladekage. Nam.

Da vi var mætte og tilfredse, vandrede vi mod rådhuspladsen. Der var glat, vådt og jeg røg på r*ven, men kom hurtigt op igen. Det er første gang jeg er i centrum, nytårsaften, og jeg blev en smule overvældet af de mange mennesker.
Vi fandt en god plads – langt væk fra raketskyderne – og nød det flotte show. Klokken 00, poppede Kjærsten en lyserød champagne, og jeg drak også et par tårer af den. Skønt.

Ved halv et tiden, bevægede vi os hjemad, og ind i varmen. Katten var ikke helt glad ved situationen, og kravlede rundt som en pølse på gulvet, stakkel.

Kjærsten fik tændt sin nytårscigar, og vi hyggede med et slag Bezzervizzer (jeg vandt!!) og hørte musik. Klokken halv fire, gik vi i seng.

Siiiiiikken fæææææst vi hahhhr haaaaaft nu i naaaaaaaaaaat !!!
Godt nytår !!!

8 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende…
Læs mere

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere