4 In musik

Musik er..

..balsam for sjælen.

Det var en fantastisk oplevelse, at se Procol Harum og DR’s Underholdningsorkester. Mette Marie, og jeg, hev gennemsnitsalderen på publikum, betydeligt ned, må man sige. Men det var godtnok også en dejlig oplevelse at se alle “de hvidhårede” sidde og rocke hovederne i takt, og pludselig på groopie måden, råbe “I LOVE YOU GARYYYY”.

Der blev spillet mange smukke sange, og jeg aner ikke hvad de forskellige hedder. Jeg har dog fundet ud af at jeg er nødt til at investere i LP’en “Home”, for der var en del gode sange fra, mener jeg, bla. den jeg har indsat, nederst i dette indlæg. Hårene rejste sig i min nakke, og garneret med strygere, gik melodien lige i maven. Jeg tror faktisk at jeg mærkede et lille skub fra Spunken, i denne sang. Skægt.

Man kan tydeligt høre, hvor Peter Gabriel har hentet sin inspiration, og trods sinde 65 år, sang Gary Brooker helt fantastisk. Fantastisk, ikke mindre.

Tak til Mette Marie, og hendes far, for at jeg fik lov til at komme med! 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Madame
  mandag 17. januar 2011 at 14:52

  Øj, hvor lyder det dejligt, Therese – jeg er lidt misundelig 🙂 Det er jo musik fra min grønne ungdom, og det er skønt at genhøre nummeret her …

  • Reply
   Therese
   mandag 17. januar 2011 at 15:23

   Det var så dejligt, Madame. En skam du ikke var der :o)
   Men heldigvis er der mange gode plader, at høre, så man kan drømme sig til koncert.

 • Reply
  Judith
  mandag 17. januar 2011 at 15:10

  jeg er saftsusemig også misundelig;-)) der blev spillet meget musik fra dem da du var 6 -10 år, krams herfra

  • Reply
   Therese
   mandag 17. januar 2011 at 15:23

   Hi hi, det kan jeg altså godt forstå du var. Men vi nød det ekstra meget, for dig også :o) Spunken var meget tilfreds med musikken.

  Leave a Reply