6 In mig/ spunken

Splat splat

Jeg vågnede første gang klokken ni. Kjærsten smuttede afsted til møde i Sverige, og jeg sov videre til klokken elleve.
Så stod jeg op, spiste en ostemad og drak et glas juice.
Klokken et var jeg igen søvnig, og sov til klokken halv fem.

Nu sidder jeg i sofaen, og gaber. Synes ikk rigtig at kaffen virker.
Kjærsten kommer hjem om en halv times tid, og så må jeg hellere ta’ mig sammen til at være lidt hausfrau i køkkenet.

Bagefter……må man mon så godt gå i seng??

Og mig der havde intentioner om rengøring, yoga og alt muligt andet i dag…. 😉

Gaaaaaaaaaaaaaaaaab.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 18. januar 2011 at 18:42

  Sov godt – for ja, det er ok at gå i seng efter aftensmaden. 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 18. januar 2011 at 20:51

   Tak, Catarina.
   Lidt ordentlig mad, gjorde mig dog lidt friskere i det, så nu hører jeg et par LP’er og hygger en time eller to :o)

 • Reply
  Vevika
  tirsdag 18. januar 2011 at 21:03

  Det lyder da egentlig som en meget dejlig dag. Jeg ville ønske, at jeg kunne smutte i seng lige efter aftensmad, men jeg havde en lille dreng som nægtede at sove = jeg har gået den tunge gang mellem stue og drengeværelse MANGE gange og sagt godnat, sov godt, mor elsker dig. Og da drengen endelig sover (havde i hvert fald været stille i 40 minutter) begyndte naboen at banke og drenge at kalde og kræve godnatsang. Damn den nabo!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 18. januar 2011 at 21:05

   For pokker, den nabo sku’ ha nogle hug!

   Jeg håber du snart kan putte dig under den dejlige dyne 🙂

 • Reply
  Rikke
  tirsdag 18. januar 2011 at 21:34

  Du skal bare sove ALT det du kan, min ven!!! Hvor ville det dog være smart, hvis vi fungerede som biler. Altså, nu er jeg f.eks. ret flad i det efterhånden pga mange, mange, mange nætters dårlig søvn. Så ville det sgu da være smart, hvis du nu lige kunne sove lidt ekstra de næste par dage, og så komme her forbi med et kabel, og lige overføre en smule af dit overskud til min trætte krop. Så kunne jeg jo altid gøre gengæld om et års tid 🙂

  Men

  • Reply
   Therese
   tirsdag 18. januar 2011 at 21:37

   Hi hi, ja det ka’ du ha’ ret i Rikke :o)

  Leave a Reply