Lååve is in the aaair

0 delinger
0
0
0

Jamen altså, som tiden flyver når man har det sjovt. For to år siden, sad jeg på arbejdet. Det var fredag, og om eftermiddagen blev en kontrakt fejret, med lidt champagne. Der var ikke stemning for at blive og hygge med flere alkoholer (og jeg var jo single, og ret glad for at hygge med alkoholer…), så jeg sad og Twittede, med en anden tweeter, som jeg aldrig havde mødt live, men havde fulgt på Twitter i nogle dage;

Så sådan blev det. En ganske almindelig fredag aften, mødte jeg en fremmed mand, som viste sig at være manden i mit liv (det vidste jeg ikke dengang, hvor jeg synes han var en spøjs og lidt besværlig fyr fra Jylland).

Vi har spist morgenmad, jeg lavede pandekager, og masser af kaffe. Ikke værst. Nu er Kjærsten i spaen, og måske hopper jeg selv i den senere. I aften skal vi ned på bænken hvor det hele startede, og derefter ud at spise et hemmeligt sted.

Hyggeligt 🙂

 

0 delinger
34 comments
 1. Næh, hvor er det en skøøøøøøøn historie 🙂 Tænk engang at kækhed i tweetformat kan føre til kærlighed og baby. Hvor fint! Det må være Love 3.0…..

 2. Sikke en sjov måde at mødes på….Og så vidste du ikke engang at det var manden i dit liv…;-D…Hvor dejligt romantiskt…og nu venter I en lille spunk sammen…;-0

 3. Jeres dejlige historie er afgjort med i min private samling af memorable kærlighedshistorier. Den er i herligt selskab med bl.a. min venindes (hun er nu på sjette år sammen med ham, hun faldt i snak med, da de begge sad og ventede på skadestuen i timevis) og min fasters (som var involveret i et biluheld, og hendes kommende mand – skulle det siden vise sig – var ham, der skaffede hjælp og siden besøgte hende på hospitalet for at se, hvordan hun havde det).

  Let love rule!

 4. Men Therese, da! Du skal ikke gå ut i mørket for å møte fremmede menn du har møtt på det store, skumle Internettet. Bare spør kjæresten. Han er sikkert enig med meg i det. 🙂

  Gratulerer med dagen.

 5. FanTAStisk historie. Tillykke med dagen – håber, I får en fest i aften, der er mindst lige så god som den, I havde for to år siden. Selv om du må undvære pagnen for øjeblikket 🙂

  1. Tak, Øglemor. Vi havde en fantastisk aften, som var mindst lige så god som for to år siden – og jeg drak da et par mundsmage pagne og nød et glas Barolo på restauranten. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om