Hrmpf

Altså helt ærligt, kan jeg ikke helt se hvad Spunken skal bruge ekstra plads på mine lår til ?!?! Ku’ han ikke nøjes med at ha’ sin hybel i maveregionen, eller er han ved at bygge kælder? … suk…. (og det er ikke kagens skyld, jeg sir’ det bare!)….

14 comments
  1. HiHi, det er jo bare fordi du skal amme så vildt sindssygt meget, og han vil gerne sikre sig at der er mad nok, ikk? Man skulle jo nødigt blive brødflov.
    God weekend,
    Knuser D.

    1. Ha ha, ja, det er måske meget logisk – men ku’ han så ikke lige se mine lår, inden han byggede ud. Er sikker på at der ligger en liter eller tolv, gemt i hver lårbasse allerede … 😉
      Go’ weekend til dig smækre. Ses snart!
      Knus

  2. Det er aldrig kagens skyld! Kager vil os alt godt! 🙂 (faldt i øvrigt lige over den dagbog jeg skrev, da jeg ventede Øglen. Og da kunne jeg se, at hun byggede grundigt ud både på mine lår og min bagdel. Havde jeg ellers lykkeligt fortrængt. Kælder OG tilbygning – synes nu nok liiiiige, hun strammede den).

      1. Næ hov, her vil jeg så bare sige at man må ønske sig at den ikke bliver større foroven. Det bliver nemlig en anelse…. punkteret efter det er brugt som spisekammer. Suk altså.
        Eller dvs man siger at 1 år efter endt amning skulle huden have trukket sig sammen. Det er så løgn.

  3. Altså jeg håber virkelig at vores lillebror har tænkt sig at spise igennem! For ikke nok med, at jeg har fået et nyt sæt lår og bryster, så er der snart kun plads til udvidelse i kinder og fødder, ikke kønt siger jeg bare… Shit oss’.

    1. Orv, gad vide hvad det er han bygger i kinder og fødder? En elevator måske? 🙂

      Jeg er sikker på du stadig ser brandgodt ud ! Hamsterkinder eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om