Sol på bordet - CopenhagenDaily
4 In mig/ pænt

Sol på bordet

Mens jeg prøver at tage mig sammen til at gå ud i regnvejret, nyder jeg solen der står lige på spisebordet. En buket af orange tulipipper. Orange er ikke en af mine yndlingsfarver, men jeg købte dem i går, for at bryde med det lyserøde tema jeg har kørt den sidste tid – for Kjærstens skyld. Nu er det lige før jeg blir’ lidt vild med det.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ann-Christine
  lørdag 16. april 2011 at 12:14

  Jeg er faktisk blevet helt glad for både gul og orange. To farver jeg også tidligere har haft et lidt ambivalent forhold til.

  • Reply
   Therese
   lørdag 16. april 2011 at 13:40

   Det er da lidt sjovt. Gul er jeg også blevet gladere for, så er da lidt spændt på at se om det orange også bliver mere mig 🙂

 • Reply
  cphfoodie
  lørdag 16. april 2011 at 14:00

  Jeg elsker orange tulipaner.. Alle nuancer af orange og rød og måske en smule gul.. Bare vent, du bliver helt sikkert vild med dem.
  Kh Sandra

  • Reply
   Therese
   lørdag 16. april 2011 at 20:36

   Jeg tror du har ret 😉

  Leave a Reply