Power-fredag - CopenhagenDaily
0 In mig/ spunken

Power-fredag

Die Hausfrau, kører med klatten. Dagen blev startet med morgenmad og kaffe, og da Kjærsten var smuttet på arbejde, samlede jeg resten af Spunkens kommode. Jeg startede i går, efter Malmø turen. Ved virkelig ikke hvor jeg får energien fra.

Efter kommoden var samlet, blev der sat en tøjvask over, og mens maskinen snurrede, greb jeg dametasken og smuttede ind til byen. Jeg travede Strøget tyndt, i sidste håb om at finde en kjole til konfirmationen i morgen – det lykkedes ikke. Ender med kjolen jeg havde på til jul, eller hverdagstøj med stor rød sløjfe på maven… Må satse på at folk kun ser på maven.

H&M blev besøgt, og jeg fandt tre par bukser til Spunken. Efter at ha’ sorteret i det tøj jeg har købt, har jeg opdaget at jeg nærmest ikke havde bukser i str. 56. Tre billige par, har jeg nu.

Så smuttede jeg på posthuset, efter sandalerne – skyndte mig at skifte, og mine fødder takkede mig med det samme. Ahh, de er altså dejlige. De kræver lidt tilvænning, da de ikke er helt så bløde i sålen som jeg troede, men skønne er det.

Næstsidste stop, var Anne Black lagersalg. Jeg fandt greb til kommoden, og to fine lysestager. Derefter en tur i Brugsen, efter aftensmad, og SÅ kunne jeg gå hjem.

Nu skal en ny vask sættes over, og grebene skrues på kommoden. Så får I den at se 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply