Søndag morgen

Kaffen må vente lidt endnu, for Kjærsten ligger og sover sødt. Det skal han ha’ lov til, for det er sjældent han kan sove længe.

Jeg har indtaget en stor portion havregrød, og den dejligste smothie med bla. blåbær, hindbær, grape og mynte. Så er blodsukkeret stabilt, nogle timer.

Det er “Mors dag”, og hverken Spunken eller Katten har disket op med et kort til deres moar. Tsk tsk 😉
Jeg venter spændt på opdatering fra både mor og svigermor, vi har nemlig overrasket dem med en lille ting. Man skal jo huske at forkæle.

Fejrer I mors dag?

4 comments
  1. Åhr, det ser lækkert ud. Kanelsukker på havregrøden? Det må jeg lave næste weekend – eller hvis jeg kan få mast en hjemmearbejdsdag ind i ugens løb. Så er der heller ingen Øgle, der plager om at smage hele tiden 😉

    Fejrer ikke mors dag som sådan. HDD og hans familie har aldrig fejret det, men vi kan da godt lege, at den arbejdsdags-tjans, som HDD påtog sig i morges, var min mors dags-gave :-). Jeg og min bror plejer at give vores mor en lille ting, bare for at markere dagen. Sidste år gjorde vi hende til Kiva-sponsor (hvor hun så sponsorerede en given person i et givent erhverv et eller andet sted i verden). I år gav vi hende en lille Hoptimist i eg. Fordi den er pæn, og fordi hun har været syg, så optimisme kan man altid bruge lidt mere af 😉

    Hvad med jer – plejer I at fejre dagen, eller er det først nu, hvor du også snart er mor, at I gør noget ud af?

    1. Jeg bruger altid kanelsukker på grød, næsten uanset slags 🙂 Elsker det. Masser af kanel, og en lillesmule sukker. Endelig ikke for meget. Det må gerne være lidt kanel-stærkt.

      Vi har egentlig aldrig fejret mors dag, men de sidste par år har Kjærsten alligevel givet mig en lille opmærksomhed – under påskud af at det var fra Katten.
      I dag troede jeg ikke at jeg fik noget, og det gjorde mig egentlig heller ikke noget. Kjærsten fortalte dog, at en gave jeg fik af ham i går, jo egentlig var en mors dags gave, så jeg har da fået en ting fra ham, Spunken og Katten 😉

      Ellers så har vi sendt en buket blomster til både min mor, og til hans mor. Det synes jeg er meget hyggeligt at gøre, for vi ser dem ikke så ofte, og man elsker jo at modtage blomster.

      God idé med en Hoptimist 🙂 De er rigtig fine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere