Spunkens vej til verden

Jeg skriver ikke hele beretningen her, af hensyn til sarte sjæle og sådan noget, men du kan trykke på linket og læse fødselsberetningen dér.

Fødselsberetning

Her er lidt billeder fra den store dag.

Kæk, mellem veerne.

Kufferten pakkes.

Der arbejdes hårdt! (søster ser til)

Uff, altså hvor træls!

Hej verden.

Første lur.

Amning skal læres, heldigvis er det ret hyggeligt.

21 comments
 1. Tak fordi jeg måtte læse din beretning – sådan en beretning synes jeg altid er spændende 🙂
  Du klarede det flot 🙂
  Mht lændesmerter så har jeg altid syntes, at det kun gjorde ondt i lænden – uanset hvordan min fødsel ellers har været – fra 2 timer på hospitalet uden igangsætning og uden smertelindring – til en igangsætning 1 mdr. før – og 2 uger før og 3 uger før 😉

 2. Det lyder som om du har haft en ualmindelig fin fødsel. Og der kom jo også et ualmindeligt lækkert drengebarn ud af det (uden snask ;-))

  Tak fordi du delte den med os.

 3. Åhh sikke en dejlig beretning og tusinde tak for at dele. En rigtig flot fødsel og du klarede så flot Therese. 🙂

  Den ene af mine fødselshjælpere fik af jordmoren at vide at hun skulle massere mig over lænden og det hjalp fantastisk men jeg stod bøjet over sengegærdet.

  Skønne billeder og hvor er han altså dejlig. 🙂

  1. Hvis nogen rørte mig, fik de en kugle for panden! Ej ikk så galt, men jeg kunne slet ikke ha at nogen rørte ved mig i lændeområdet 😉 Sagde det dog ret diplomatisk med et “ingmn” og ikke et “bliv ved og du døøør” 😉

   1. Lige præcis sådan havde jeg det for næsten 26 år siden – og jeg husker det TYDELIGT 🙂 Og det gør husbonden også – han blev helt bange .

 4. Sikke nogle dejlige og fin beretning om Spunkens ankomst…Min datter kunne ikke klare lattergassen og vi måtte heller ikke røre ved hende…Det kunne jeg godt så kende fra mig selv….;-D Dejligt at det gik godt og han er en dejlig knægt..;-D

 5. tak for en skøn beretning og fine billeder! Det er nok mine egne graviditets-hormoner, men sad og små-tudede i toget, da jeg læste den…
  Endnu engang stort tillykke med den skønne spunk!

 6. Dejlig beretning og skønne billeder. Bliver helt rørt – og får RIGTIG meget lyst til at føde igen:-) Det er bare så fantastisk. Og total girl-power:-) Jeg fik en akupunktur-nål i panden, fordi mine veer ikke rigtig ville slippe. Måske det kunne have hjulpet dig også…

 7. Nå ja det havde jeg glemt – jeg var også helt allergisk over for berøring, så det lod han være med 🙂 Sidste gang faldt han i søvn, indtil jeg fik presseveer 🙂

 8. Endnu engang tillykke, man kan jo ikke lade være med den kønne dreng…
  Tak for at måtte læse dit forløb, var det dog bare mig der havde haft sådan en fødsel, bare én af de 2 gange jeg har født. Tillykke Therese og kæresten….

 9. Sikke en dejlig beretning. Ih, hvor vil jeg gerne opleve det bare én gang til 🙂 Endnu en gang tillykke med jeres skønne dreng. Fantastisk navn btw.

 10. Gratulerer igjen, og takk for at vi fikk være med på hele forløpet. Også jeg hadde det sånn at jeg ikke ville røres under fødselen. Han er aldeles skjønn, og du har såååå mye å glede deg til i tiden som kommer.

 11. Jeg turde heldigvis godt læse din beretning 🙂
  Tak smukke for at dele, og wauw for et lækkert lille menneske i har bragt til verden.. Helt vidunderligt! Lykke til og smil og solskin

 12. tusind gange tillykke, hvor er han bare fin.

  I har ligesom os fået en, der er pæn fra starten:). Så slog du mig med en dag. 3. juli efter et par stikpiller startede veerne kl 16.15 og præcis ét minut i midnat lå jeg med den fineste lille dreng i armene. Held og lykke, det er jo helt nyt territorium med tusindvis af spørgsmål, men jeg er sikker på du klarer det med bravour!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om