3 In blogging

Det er ikke fordi..

…jeg ikke læser hver og én kommentar, og sætter rigtig meget pris på dem, at jeg ikke svarer på alle kommentarer som jeg plejer.
Jeg blogger fra mobilen, ofte med én hånd, og Spunk i den anden, mens han ammes, eller hvis jeg lige har fem minutter for mig selv. Desværre er der sjældent tid til at svare på hvad I siger. Jeg håber snart på mere tid, så jeg igen kan blogge som jeg gerne vil 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  rejen
  torsdag 11. august 2011 at 19:14

  Sådan er det med en lille “bebs” i huset, det kommer når han bliver lidt større..Du skal også bare nyde ham uden dårlig samvittighed over at bloggen ikke bliver “plejet”….God aften til jer…

 • Reply
  Vevika
  fredag 12. august 2011 at 19:12

  Selvfølgelig ved vi det. Selv her tre måneder inde i lille Vs liv har jeg svært ved at komme tilbage i blogger-form. Når jeg er færdig med at læse blogs rundt omkring, så er babyen vågen = ingen tid til at blogge…

  But we’ll be back.

 • Reply
  conny
  fredag 12. august 2011 at 20:05

  Tja…. sådan cirka om et par års tid 😉
  Og vi venter gerne!

 • Leave a Reply