Når regnen regner... - CopenhagenDaily
3 In kjærsten/ mad/ mig

Når regnen regner…

20110811-044058.jpg

20110811-043944.jpg

Spunken blev lagt i barnevognen, selv om han var lidt hys, og vi tog regntøj på og gik afsted. Min søster var her i går, og lånte mig et par gummistøvler og nogle tykke trøjer – jeg havde selv kun fået pakket sommerkjoler og ballarinaer….
Vi gik mod Hornbæk, og på vores vej beundrede vi sommerhuse og den dejlige natur.
Regn kan jo sagtens være skønt, hvis man er omringet af natur, og ikke sidder indenfor i en lejlighed inde i byen.

Vi stoppede efter et par gummistøvler til mig. Søsterens var dejlige og jeg ville gerne selv ha sådan et par korte støvler. Dem jeg ellers har, er også rare, men ret tunge til en lang gåtur – og nu hvor jeg skal trille tur hver dag i efteråret, vil det være meget rart med nogle lette men regntætte støvler.

Videre gik vi, mod stranden. Der var ikke et øje, og iskiosken var lukket. Pyt, vi havde heller ikke lyst til is. Vi var ude efter noget andet, og satte kursen mod Hornbæk Fiskehus.

I mellemtiden vågnede Spunken, og gik ret bananas. Jeg overlod vognen til Kjærsten, og skyndte mig ind i fiskebutikken. 275 kr (!!?!) og to plastikposer rigere, kom jeg ud igen. Spunk var stadig hys, så vi gjorde stop ved minigolfbanen, som også havde lukket. Der blev en bænk, til ammestop.

Spunken faldt lidt til ro, og vi kunne trille hjem i ro og mag. En time var vi væk, og Spunken sov videre halvanden time ekstra ude på terassen.

Vi har nu spist dejlig frokost, fået læst lidt, drukket te og hygget os. Spunk er vågnet, har fået mad, ren ble og leget med. Nu er han snart klar til en lur igen, og jeg tror jeg vil gøre ham kunsten efter.

20110811-044124.jpg

20110811-044113.jpg

Der er dejligt i sommerhus 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lene
  torsdag 11. august 2011 at 16:01

  Det lyder som en ferie med tid til det allervigtigste, nemlig at være sammen som familie 🙂 Og en god fiskehandler er bare sagen, når man vil ha en god frokost.

  • Reply
   Therese
   torsdag 11. august 2011 at 16:56

   Det er en ferie lige efter mit hovede. Frisk fisk, kunne jeg spise hver eneste dag. Åh hvor jeg elsker det ! 🙂

 • Reply
  Lone
  torsdag 11. august 2011 at 21:18

  Det er da skønt at den lille mand, får sig noget søvn i barnevognen, og mor & far får hygget igennem 😉

 • Leave a Reply