En tur i Zoo - CopenhagenDaily
2 In kjærsten/ spunken

En tur i Zoo


Spunkens første Zoo-tur, gik over al forventning. Han sov på vej derhen, og runden rundt på “savannen”. Først da jeg sagde jeg godt ku’ spise noget, satte han i et hyl nede i barnevognen, og krævede at få mad. Derfor har jeg nu også prøvet at amme i Zoo, med en fransk hotdog i hånden 😉 Ku’ sagtens lade sig gøre.

Han nød at få vind i håret, og ville også gerne ligge lidt nede i vognen, bagefter – ja, faldt enda i søvn på vej hjem. Så kunne Kjærsten og jeg, traske igennem Søndermarken, og snakke lidt om alt og intet.

Vi fik da selvfølgelig også set lidt på dyrene. Marsvinene var et hit, med små unger. Flamingoerne havde fået deres nye flotte voliere, og det så ud til at de havde det godt med al den plads – det kan man jo godt forstå.
Girafferne, var ikke ude, til min store ærgrelse, for det er nok mit favorit-zoo-dyr.


Kjærsten og jeg, fik lidt kærestetid, og det var lige hvad vi trængte til. Nu sidder vi med hver vores computer, i sofaneseren, og nyder at Spunken sover endnu (eller dvs. nu vågnede han så, og Kjærsten er ude at skifte hans ble….ved ikke lige hvorfor den Spunk vågner hver gang jeg skal blogge….).

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Susie Elmkvist
  mandag 29. august 2011 at 18:57

  Han er vild med det hår ham spunken.. Glæder mig til at møde ham in real life.. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 29. august 2011 at 19:05

   Han har det lækreste garn, Susie 😉

  Leave a Reply