2 In blogging

Mokka, kål, efterår eller noget fjerde…

Jeg sidder og kigger på farver. Inspiration til stilskifte her på bloggen. Jeg er træt af de to sidebarer, farverne, fonten…ja, det meste faktisk. Jeg ved ikke helt hva’ det er jeg gerne vil ha’, men mere plads til billeder, måske en enkelt sidebar, lidt mere liv og smukke farver. Jeg skal begynde at ta’ kameraet med, når jeg er ude at trille. Der er så mange smukke motiver derude, og jeg ærgrer mig ofte over at jeg kun har telefonen med. Heldigvis kan iPhonen, sagtens ta’ fine billeder, men der er jo bare noget ekstra lækkert over at ku’ knipse med et rigtigt kamera.
Design Seeds, er et godt sted at søge inspiration, klik ind, hvis du ikke kender det, og få en masse øjeguf forærende.

Det skal være et projekt for weekenden, håber jeg.

Nu sover Spunken, så måske jeg skulle lege lidt med kameraet, og de nye blomster jeg lige har købt. Yeps, det tror jeg at jeg gør.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  MissMuffin
  fredag 9. september 2011 at 15:59

  Helt klat Mocha eller Cabbage- skøøønnne farver:)

  • Reply
   Therese
   fredag 9. september 2011 at 16:33

   Jeg kan blive helt væk, i alle de smukke farver der er på den side 🙂

  Leave a Reply