10 In blogging

Det begynder at ligne noget

Det meste af dagen er gået med blog-dimseri. Jeg har lavet lidt header, noget baggrund og andet småtteri. Blandt andet også “spiffet” Facebook siden op, så den har et fint billede, der matcher headeren her på bloggen.
Kjærsten har opdateret mit tema, hacket plugins til og dimset en masse – han er stadig i gang. Her blir’ jo bare så fint.  Jeg synes også at der var brug for lidt fornyelse, for bloggen har mere eller mindre set ud på den samme måde, siden en bekendt hjalp mig med at skifte fra Blogger til WP. Det er mange år siden, og tiderne har da egentlig måske ændret sig lidt. Nu er jeg vist ved at være lidt moderne igen 😉

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Liselotte
  lørdag 10. september 2011 at 20:30

  Dejligt ser her i hvert fald ud 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 10. september 2011 at 20:51

   Tak, Liselotte. Det ender vist med at blive præcis som jeg gerne vil ha’ det 🙂

 • Reply
  Mette
  søndag 11. september 2011 at 10:59

  I like it 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 11. september 2011 at 15:41

   Tak, Mette 🙂 Jeg ka’ sgu også meget godt li’ det efterhånden.

 • Reply
  Lotte
  mandag 12. september 2011 at 08:54

  Siden klæder dig og dine ord 🙂
  Når kæresten din er færdig med at dimse på din side, tror du så han kan lokkes til at dimse en lillebittebitte smule på min?
  Kram fra øen

  • Reply
   Therese
   mandag 12. september 2011 at 09:29

   Det er jeg sikker på. Send ham en mail 🙂 Kys !

 • Reply
  ThinkingSpace
  mandag 12. september 2011 at 13:45

  Dejligt lyst og let. 🙂

 • Reply
  ThinkingSpace
  mandag 12. september 2011 at 13:49

  Hvilken plugin bruger du til at vise pins ude i din sidebar? Sådan en kunne jeg nemlig også godt bruge… 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 12. september 2011 at 14:53

   Det er det eneste Plugin, der er, under Pinterest plugins. Tror Kjærsten har hacket lidt på det, så det passer bedre til siden.

   • Reply
    ThinkingSpace
    onsdag 14. september 2011 at 11:56

    Ah, tak for råd, så sætter jeg også min kæreste til at hacke lidt. 😉

  Leave a Reply