7 In blogging/ mig

Gammeldaws blog

I “Søstrene Grene”, fandt jeg den fineste bog. Den kostede under en halvtredser, og den er nu blevet min dagbog. Den har de fineste sider, nogle er blanke men mange har smukke billeder – et fund, hvis jeg selv skal sige det.

I mange år, skrev jeg dagbog hver eneste dag. En for hvert år. Ofte var det gamle kinabøger, der blev dekoreret med fine billeder og farver udenpå. Nu ligger de allesammen, i en gammel hatteæske. Det er sjovt at ta’ en bog frem, og slå op på en tilfældig side. Utroligt så mange sorger og besværligheder, et teenageliv var fuld af ! Hi hi.
Efterhånden som jeg begyndte at blogge mere og mere, skrev jeg mindre og mindre i min “gammeldags blog”. De sidste par år, har jeg haft en dagbog, som der måske er blevet skrevet i to-tre gange om året. Det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i mit liv, de seneste år, men lysten har nok bare ikke været så stor – og så ér det jo lidt besværligt, sådan noget gammeldags pen og papir, i modsætning til skriblerier fra en telefon, med højre hånd.

Men nu er jeg så begyndt at skrive igen, for selv om jeg skriver om mange ting her på bloggen, er der også ting der er private, men som jeg alligevel har brug for at få ud. Jeg har med vilje ikke en anonym blog, og både familie og venner, læser med her. Det er ikke fordi jeg synes der er et filter på bloggen, men der er bare ting jeg vælger, ikke at skrive om.

Forleden sad på en bænk i Frederiksberg Have, og skrev. Det var rigtig hyggeligt, og før jeg havde set mig om, havde jeg skrevet fire sider.

Skriver du dagbog?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Annette
  tirsdag 13. september 2011 at 17:57

  Jeg skriver ikke dagbog, men jeg synes bestemt at det er en sød og hyggelig ide 🙂

 • Reply
  anette
  tirsdag 13. september 2011 at 18:17

  Jeg skrev dagbog fra jeg var 13 år til ca. 33 år. De sidste 10 år var det dog sporadisk. Jeg har også gemt alle mine gamle dagbøger. Det er sjovt at læse i dem – specielt fra teenageårene.

  Jeg skriver ikke dagbog mere. Nu er det bloggen og facebook, der bruges som en form for notesbog 🙂

 • Reply
  Katrine
  tirsdag 13. september 2011 at 19:03

  Nej… men min mor skrev i det man kendte som “telefonbøger”. I forbindelse med hendes død for 2 år siden, sad mine 3 søskende og jeg og læste i dem. Der stod alt fra min brors første barbering (han er 51 år), hvilken bil hvem havde købt, min første menstruation, og hvornår min far havde været forkølet… der kan man tale om livshistorie 🙂

 • Reply
  ulla
  tirsdag 13. september 2011 at 21:22

  Ikke mere. Det er mange år siden, jeg skrev dagbog, men denne faldt jeg også over hos søstrne. Kunne heller ikke lade være med at købe den;o)
  Så jeg må igang igen..

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  onsdag 14. september 2011 at 07:51

  Jeg elsker også sådanne fine små bøger, men jeg skriver dog ikke dagbog, men jeg lægger så heller alt ud på bloggen, nogen ting hører bare privatlivet til..God skrivelyst..;D

 • Reply
  Elisabeth
  onsdag 14. september 2011 at 08:39

  Jeg skrev dagbok i ungdomsåra.
  Nå syns jeg bloggen er litt som en dagbok, men ikke så personlig.

  Boka på bildet minner meg om brev jeg fikk av faren min når han seilte ute som sjømann,da jeg var yngra.

 • Reply
  Lotte
  onsdag 14. september 2011 at 18:44

  Jeg har skrevet dagbog i mange år, men oplevede som du også, at det blev til mindre og mindre håndskrift og mere og mere digital. Min blog er jo heller ikke anonym, så jeg skelner meget mellem personlig og privat i det jeg lægger ud. Ikke mindst af hensyn til kæreste, familie og venner – de har jo IKKE bedt mig om at blogge.
  Men jeg har faktisk savnet at skrive de mere private ting ned og begyndte at skrive dagbog igen, da vi sejlede afsted i maj. Hen over sommeren er det mest blevet til små noter, men jeg tror at jeg vender tilbage til hele sætninger og tankerækker på papir igen, når vi fortsætter færden.

 • Leave a Reply