Klippe klistre

20110917-033557.jpg

Så er der styr på indbydelserne til Spunkens barnedåb. De var rigtig hyggelige at lave, men jeg har fundet ud af at jeg ikke selv skal lave indbydelserne til vores bryllup – så skal gæstelisten nok barberes ned 😉

18 comments
  1. For hulen, hvor er de bare gode Therese, men jeg kan godt forstaa hvis du ikke orker at lave saadan en flok til bryllup ogsaa. Jeg lavede selv alting da vi blev gift og det var bare ALT for besvaerligt og tidskraevende, men folk satte pris paa det. 🙂

    1. Åh, ja, Vevika. Det er svært! Vi fandt frem til Bjørnekælderen, fordi min veninde har holdt deres datters barnedåb der – altså efter kirken, ing’.
      Der kan være 24, i deres havestue, så det sætter også en grænse for gæster – ellers ville jeg muligvis komme til at invitere for mange.
      Mange kirker, har også lokaler man kan leje/låne. Bla. den kirke Spunken skal døbes i, men nu har vi så fundet anden mulighed.
      I mødregruppen er der også nogle der har forhørt sig på caféer og den slags. Det er ret forskelligt hvilke prislejer de ligger i, men i indre by er det skide dyrt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere