Weekendforkælelse - CopenhagenDaily
1 In mad

Weekendforkælelse

Lørdag, tog f*nden ved mig, og jeg begav mig ud i pandekagebagningens kunst. Jeg havde lyst til de små tykke amerikanske, så lige dele mel og mælk, blev pisket sammen med et par æg, lidt salt, lidt revet citronskal, lidt kardemomme og en teskefuld bagepulver.

I en gryde, kogte jeg tre skrællede syrlige æbler, med lidt vanilje og rørsukker, til det blev en grød med bid – det var perfekt pålæg på pandekagerne. Ahornsiruppen, blev dog også fundet frem – det hører sig til 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MissMuffin
    mandag 24. oktober 2011 at 19:35

    Nu ved jeg da også lige hvad jeg skal lave til morgenmad i weekenden, for hvor ser det bjerg frygteligt indbydende ud:)
    Elsker forresten din inspirations-stribe ude i siden, der er altid et billede eller 2 jeg falder i staver over… Idag er det hundene, der får mig til at trække på smilebånden:)

  • Leave a Reply