10 In barselsliv/ mad/ spunken

Ah, mortensaften…

Har jeg tæer?? Seeeejt!

Anden er i ovnen, Spunken leger, der er indkøbt (endnu flere) boligblade med juletema, der er varm te i koppen og bordet er blevet pyntet med en frisk buket blomster.

Eftermiddagen er gået med hyggeshopping i Frederiksberg Centret. Jeg skulle ha købt et par sko til mig og et par sko til Spunken, til hans barnedåb den 19., men dem jeg fandt, havde de ikke i min størrelse, og sko til en baby på 4 måneder, findes åbenbart ikke!? Det skulle bare være et par bløde sorte lædersko, lidt ligesom hjemmesko, men det havde ingen af de skobutikker jeg var inde i. Jeg må kigge i Fields, når vi en dag tar’ bilen og kører på familieudflugt. Kjærsten skal også kigge på GPS system….(hej Hr. og Fru Kødbolle…).

Godt pakket ind, til trilleturen.

Nu vil jeg drikke min te, og hygge med den lille Spunk, inden der skal laves mere julemad. Mmm, som jeg glæder mig til andesteg. Forresten, så har Spunken opdaget sine tæer. De er meget interessante, synes han. Ret sjovt at se på 🙂

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Judith
  torsdag 10. november 2011 at 16:14

  Og det har han bestemt ikke efter fremmede,- du kravlede op i sengen til din moster og hun vågnede af at du sad og talte til alle hendes tæer ( store som små ).

  • Reply
   Therese
   torsdag 10. november 2011 at 16:31

   Hi hiiii. Godt jeg er holdt op med at gøre det. Ellers ville kæresten nok undre sig lidt 😉

 • Reply
  Marie Louise
  torsdag 10. november 2011 at 18:02

  Har du tjekket Polkadotten på istedgade, de har lædersko til børn i hvert fald. Eller Babywalz – de har på deres hjemmeside og butikken er jo i Toves galleri. 😉

  • Reply
   Therese
   lørdag 12. november 2011 at 11:27

   Tak for tippet, Marie Louise. Jeg vil kigge på mandag 🙂

 • Reply
  Rejen
  torsdag 10. november 2011 at 19:24

  Han er da superskøn den lille Spunk, håber du finder nogle sko til ham og dig selv…God mortensaften..;D

  • Reply
   Therese
   lørdag 12. november 2011 at 11:27

   Endnu har jeg ikke fundet nogle, men der er heldigvis en uge endnu, at lede i 🙂

 • Reply
  Lone
  torsdag 10. november 2011 at 20:38

  http://www.larvefoedder.dk/bornesko/hjemmesko.html

  Dejlige bløde futter.

  • Reply
   Therese
   lørdag 12. november 2011 at 11:54

   Tak for linket 🙂

 • Reply
  Camilla
  fredag 11. november 2011 at 07:06

  Jeg kan desværre ikke hjælpe med skoene umiddelbart, men ville bare sige, at det er så mega cute når de opdager deres tæer 🙂 Junior var helt krumrygget i nogle dage for at beundre dem og var fuld af forundring i blikket når de bevægede sig – lol

  • Reply
   Therese
   lørdag 12. november 2011 at 11:54

   Nårhh 🙂 De er så søde når de lærer noget nyt! Tænk hvor stor verden må være, når man er så lille.

  Leave a Reply