Firhjulet frihed - CopenhagenDaily
0 In familien/ mig

Firhjulet frihed

Indtil vores bil, er klar, har vi en lånebil. I går kom den ud at køre, da vi besøgte Spunkens mormoooor. Spunken sov det meste af vejen, og vi hyggede os nede på landet. En lille barnevognstrilletur blev det til, og da Spunken sov, tog min mor og jeg os et slag “fiskespil” – jeg vandt. Da jeg var lille, spillede vi ofte fiskespil, og jeg græd højt og længe, da min mor napsede alle de lyserøde fisk. Hi hi. Når Spunken blir større, er det sikkert mig der fanger alle de blå fisk – med vilje 😉

Spunken prøvede sin dåbskjole, og den passede ! Utroligt, eftersom han nu vejer det samme, som jeg gjorde da jeg var 7 måneder….

Efter en dejlig håndfuld timer, kørte vi hjem igen. Tænk at ha’ den frihed.

Nu sidder jeg og drømmer om et besøg på “Fuglebjerggaard”. Camillas julerier, gad jeg godt se med egne øjne. Måske man også måtte klappe et æsel?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply