Reklameindlæg - CopenhagenDaily
0 In reklame

Reklameindlæg

Min blog er jo reklamefri, medmindre jeg selv vælger at reklamere for noget, og det gør jeg nu. Jeg kunne ikke drømme om at proppe annoncer herind, eller andet grimt, for jeg ved hvor irriterende jeg selv synes det er, at besøge blogs der har spalter med reklame stående, som andre øjebæer på siden. Så kan man efter min mening, ligesågodt lade være med at bruge en masse tid på lækkert design. Nå, men. Det er jo selvfølgelig en smagssag.

Jeg sætter dog stor pris på når bloggere, fortæller om produkter, websites eller andet, som de står inde for. På den måde, er jeg mange gange blevet inspireret til at prøve nye ting, og det er jo ikke så tosset at få udvidet sin horisont.

Forleden, fortalte jeg om grøden jeg ynder at spise til morgenmad, samt olien jeg putter i. I dag, vil jeg gerne dele en “klub”, som jeg har fundet, efter at jeg meldte mig ud af den anden klub (skrev i øvrigt en anmeldelse på Trustpilot, om baby.dk, men den er taget af…nok fordi baby.dk har brokket sig over indholdet).
Det er speltkvinden Rebecca Persson, der står bag, og indtil videre, er det en meget lille klub, men hyggelig. Du kan læse om den her, og melde dig til hvis det har interesse. Der bliver skrevet om snot, mad, amning, astma, skønhed uden kemi og meget andet. Den er nok mest for småbørnsmødre, nye mødre og kommende mødre.

På babytøjsfronten, er der ikke meget der slår det økologiske tøj hos H&M, både på pris og kvalitet. På Trendsales, køber jeg rigtig meget brugt tøj, for Spunken vokser jo som var han betalt for det.
Jeg køber dog ofte af og til tøj hos Ansos, samt Filabel. Ansos har lækre økologiske mærker, og jeg er indtil videre ikke blevet skuffet over kvaliteten. Filabel, har den hurtigste levering, jeg nogensinde har oplevet, og leveringen er også super billig.
Der findes også mange andre børnetøjssider, men disse to fungerer synes jeg. Mange af de andre, mangler overskuelighed i søgefunktioner og filtre.

Endelig vil jeg da også reklamere for Spunkens tøjudsalg. Der er meget at finde derinde, og nu er der også en del tilbehør som bla. sengerand og sutteflaskedimser. Skriv en kommentar, eller send mig en mail, hvis noget skulle ha’ interesse.

Jeg har i øvrigt også en Facebook-side, tilknyttet denne blog.

Ha! – så kan der vist ikke reklameres mere, i dag 😉 – det skulle da lige være for den chokolade, som jeg for tiden er helt vild med…. bum bum. Den kan findes i Søstrene Grene, til 16 kroner.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply