I god tid

De fleste julegaver er købt, og dem jeg mangler, ved jeg godt hvad skal ha’. I dag fik jeg købt alle adventsgaver til min mor, og den første adventsgave til Kjærsten, er også på plads.
Jeg har fået styr på de sidste juleindkøb på pynte-siden, og glæder mig til det ankommer. Her blir’ så fint.

Jeg lader mig inspirere af andre bloggere, af blade og ikke mindst inde på “Pinterest”. Inden længe, skal nærmeste skov aflægges et visit, og jeg drømmer om lærkegrene på døren og mos i dekorationer.

Snart skal morgenkaffen, kværnes med kardemommekapsler og der skal dufte af clementiner i køkkenet. Jeg har faktisk bestilt citruskassen, hos Aarstiderne, så allerede i overmorgen, kommer der en overflod af lækre frugter. Mmm. Måske man skulle få lavet årets appelsinsirup, med det samme.

Jeg ved det, jeg er en juletosse 😉

8 comments
  1. Det er godt at være i god tid med gaverne (bare ærgerligt, jeg sjældent er det), men i god tid med juleri i hjemmet….. njaaaaa …. jeg prøver at holde mig i skindet til 1. søndag i advent. (Dog har jeg i år gemt en juleplayliste på Spotify allerede i sidste uge….)
    God (for)jul!

    1. En juleplayliste, er da en god idé at lave Conny. Smart 🙂 Så blir’ du lynhurtigt i julestemning!
      Køb gaverne på nettet, det er så dejligt nemt. Så har man kun det sjove i at pakke dem ind, tilbage 🙂

  2. Jeg mangler også kun et par enkelte gaver – jeg købte de første allerede i september – men jeg har jo også hele tiden forventet, at jeg ville forlade landet i løbet af efteråret, så de skulle helst være på plads inden. Men nu, hvor det hele hænger lidt i bremsen må jeg indrømme, at gavegassen er gået lidt af ballonen. Jeg havde udsigt til jul i bikini, nu ved jeg faktisk ikke rigtig hvad det ender med i år – så jeg tøver lidt med at jule amok. Men vores solcelledrevne lyskæder til båden kommer snart frem, uanset om vi ender med at tilbringe vinteren her eller ej. Basta!

  3. Hold da op, du er overskuds-agtig!
    Jeg er ved at få lidt stress over julegave-indkøb. Har termin den 23.12., så har egentlig sat mig for, at gaverne skal være indkøbt senest i starten af december, så jeg ikke skal spæne rundt i juleproppet midtby med kæmpe-mave (og har gaverne klar, hvis nu babyen vælger at ville ud før tid)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere