4 In spunken

Den uldne Spunk

For noget tid siden, blev jeg uldtester, hos Økologik. Jeg modtog en fin body, men Spunken har ikke brugt den så meget, pga. sin eksem. Nu er det dog blevet lidt køligere, så nu har han en bomuldsbody på inderst, og så den uldne udover. Han er dejlig varm, og det fungerer godt. Bodyen er fra Joha, og er blød og lækker. Udover den, har Spunken også en lækker ulddragt, samt en sparkedragt til nattebrug. Sidstnævnte, vil jeg gerne ha’ et par mere, af, og til mit held, er man begyndt at kunne handle fra Danmark, inde hos Nøstebarn. De har sparkedragten i mange fine farver, så mon ikke Spunken kan holde varmen resten af vinteren? De kradser ikke, og jeg har brugt dem direkte på hans hud. Dog vil jeg finde en tynd bomuldsbody til ham, som han kan ha på indenunder – bare for en sikkerheds skyld.
Jeg tror bestemt jeg vil fortsætte med at bruge uld til ham, og sikkert også købe det hos Økologik. De har et godt udvalg, og jeg har ikke været uheldig med hverken levering eller kvalitet.

Bruger du uldtøj til dine børn, eller til dig selv?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sandra Frank
  torsdag 15. december 2011 at 20:52

  Det er da nogle lækre uldsager Spunken har. Jeg er også vild med uld til børn og derfor bruger Gabriel også en uldbody hver dag. Men vi har længe manglet en heldragt i uld, så det var dejligt med lidt inspiration.
  Håber ellers I har det godt? Og vi kunne ses en dag.

  • Reply
   Therese
   fredag 16. december 2011 at 17:55

   Jeg er superglad for dragten, fra Engel 🙂

   Ja, vi skal da ses altså!! Hva med på mandag?

 • Reply
  Fisker & Fernández
  fredag 16. december 2011 at 19:28

  Her er lidt for varmt sådan generelt til at Viktor kan bruge uldtøj. Jeg har faktisk strikket nogle veste til ham, men han får det ret varmt ret hurtigt, så det er ikke meget de er blevet brugt. Håber at han måske er lidt mere tilpas med dem på i DK over julen 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 19. december 2011 at 11:40

   De blir med garanti et hit, når I kommer herop til jul, Pernille 🙂

  Leave a Reply