Du grønne glitrende...eller... - CopenhagenDaily
2 In brok/ jul

Du grønne glitrende…eller…

I weekenden, købte vi et juletræ. Superflot, grønt normannsgran. Det blev sat i en fod fyldt med vand.
I går, da jeg ville pynte træet, blev jeg lidt overrasket – træet dryssede helt vildt meget. Faktisk så meget, at jeg droppede at pynte videre, af frygt for at stå med et nøgent træ.
Her er altså ikke mega varmt, så hvorfor det drysser så meget, forstå jeg ikke. Med en pris på “hundrede kroner pr. koglecentimeter”, som en nabo/gammel juletræssælger i opgangen, sagde, kunne man jo håbe at træet var friskt og sprødt.

Da min mor og jeg, i dag, skulle ud at trille med Spunken, gik vi forbi stedet hvor træet blev købt. Nu får vi det byttet, her i aften, hvor vi alle mand, triller ned efter et nyt. Så håber vi på at træet vi får, kan klare at blive læsset med glaskugler, fugle, lys og andet fint, uden at smide “pelsen”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frederikke
  torsdag 22. december 2011 at 18:34

  Jeg tror desværre, at det er fordi, at juletræerne er blevet fældet for længe siden.
  Det bedste er nok at købe et med rod/klump.
  Men øv bøv 🙁

  • Reply
   Therese
   torsdag 22. december 2011 at 19:45

   Ja, det kan du ha’ ret i. Han talte om at man kunne være uheldig at få et træ med nålesyge, men om den sygdom findes, aner jeg ikke 😉

   Nu står der et nyt og fint træ, i stuen. Heldigvis.

  Leave a Reply