5 In mad

Hvorfor pakke æbleskivejernet væk..

20111230-193149.jpg

…når man ka lave en skive med laks, dild, cream cheese og citron?
Mmmm.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Tina - omme i London
    fredag 30. december 2011 at 21:22

    SLURP!!! Jeg har ikke faaet en eneste aebleskive denne jul, min aebleskivepande er ligesom lidt paa ferie… 🙁

  • Reply
    Annette i Barcelona
    søndag 1. januar 2012 at 19:00

    Opskrift?? Please…

    …Og så Godt Nytår til jer alle 😉

    • Reply
      Therese
      mandag 2. januar 2012 at 22:13

      Det er såmend bare en almindelig æbleskivedej. Man fylder derefter en halv ske dej i hvert hul, og lægger lidt røget laks og en klat flødeost i, derefter fyldes der op med en halv ske dej mere. Mums 🙂

      • Reply
        Sussi
        fredag 16. november 2012 at 14:35

        Det lyder alt for lækkert – og nemt:) Elsker kombination af de to… 😉

        • Reply
          Therese
          fredag 16. november 2012 at 20:02

          Du er nødt til at prøve det 🙂 De smager simpelthen så godt.

          Lav en almindelig æbleskivedej, uden sukker, og put laks, dild og flødeost i. Mmmmm 🙂

    Leave a Reply