Hvid som sne

Da jeg stod op, kiggede jeg som jeg plejer ud. Der var hvidt. Ikke over det hele, men på tagene og ude i gården, var der hvidt.
Spunken var ikke super imponeret af synet, så nu må vi se om han lægger mærke til det, når vi senere skal ud på trilletur.
Turen går til Østerbro, hvor vi skal besøge min “x-sviger”. Hun lokker med kaffe og kage, og jeg er ikke svær at lokke. På vej derud, vil jeg se om den lokale kiosk, har flere af de smukke tulipaner, til billig penge. Så skal de med som værtindegave (og jeg vil købe en ekstra buket med til min egen vase).
Jeg elsker tulipaner, og i går så jeg en smuk smuk farvevariant, ovre hos Liselotte. Den må kunne findes et sted, i byen. Der skal jages, snart, kan jeg mærke.

Udover en trille-kaffe-tur, skal der nok også støvsuges og ordnes lidt ude på badeværelset. Ejendomsmæglerne, kommer på tirsdag, og jeg har allerede en smule sved på panden.

Hvad skal du lave i dag?

10 comments
  1. Det lyder super hyggeligt. Her står den også på hygge (og en lille smule spartlen, men det tager manden sig af). Hvis babyen vil sove lidt på et tidspunkt, har jeg en plan med mon symaskine, men lad os nu se… 🙂

  2. Det lyder hyggeligt!
    Her står den på oprydning og rengøring efter familie-brunch i går, en trilletur i snevejret og så kommer en sød veninde forbi til aftensmad+et afsnit af Grey’s. Det er en tradition, som har stået på standby siden jeg blev mor, og som jeg glæder mig meget til at genoptage (og så har jeg aftalt med babyen, at han sover imens ;)…)
    Rigtig god søndag til dig!

  3. Jamen dagen har budt på bobslæde på matriklen med Proppen som lyserød skumfidus… Nu skal der nydes kaffe foran brændeovnen som buldrer lystigt og tv’et kører naturligvis på tv2 hvor de viser mænd i shorts 🙂

  4. Pøj pøj med ejendomsmæglernes kig forbi i morgen 🙂 Det er jo bare rigtig spændende – pludselig er lejligheden solgt og I er på vej på nye boligeventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om