Det var sjovt så længe det varede....eller... - CopenhagenDaily
9 In barselsliv/ spunken

Det var sjovt så længe det varede….eller…

Nå. To aftener, gad Spunken at drikke af flasken. Så var det slut. Nu sætter han i det gammelkendte VRÆÆÆÆÆL, når han ser den…. Så vi er tilbage ved babs, babs, babs, vågen 3-4 gange om natten, hyle, bøffe rundt og vågne 5-6 stykker, og nægte at sove mere.

Mor er (stadig) træt…. suk.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Annette
  mandag 13. februar 2012 at 12:05

  Føler for dig 🙁

  • Reply
   Therese
   mandag 13. februar 2012 at 16:27

   Tak, søde du.

 • Reply
  Fisker & Fernández
  mandag 13. februar 2012 at 12:08

  Øv, Spunk, kom nu ind i kampen. Mor har brug for et hvil 😉

  Hvad nu hvis det er en anden person (uden mælk i jungerne, så som farmand), som giver han flasken, virker det heller ikke?

  Der var engang en læge, som sagde til mig. at barnet er mere roligt sammen med faren til undersøgelse fx, fordi han ikke lugter at mælk… Faren altså 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 13. februar 2012 at 16:28

   Nej. Han er ligeså eddikesur, hvis Kjærsten prøver at gi’ flasken. Vi må prøve igen om et par dage :-/

 • Reply
  Sussi
  mandag 13. februar 2012 at 13:24

  Åh, din stakkel. Det er så hårdt med sådanne nætter.. 🙁
  Hos os gik tilvænningen til flaske i sin tid kun fordi min mand tog over (indtil hun efter et par gange var overtalt). Ingen mælkelugt = ingen brok. Ved ikke om det virker, men måske?
  Og ellers.. Din søn har en vilje, det skulle være så sundt 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 13. februar 2012 at 16:29

   Desværre, er Kjærsten heller ikke god nok for Spunken. Pokkers også. Men vi gir’ ikke så let op, og forsøger os igen om et par dage.

   Ha ha. Han må være kernemegamonster-sund, med den vilje han har 😉

 • Reply
  Sidse
  mandag 13. februar 2012 at 16:50

  Kære Therese. Nu har jeg læst om jeres “natteroderi” gennem et stykke tid, og vil lige give mit besyv med. Jeg ved godt, at det ikke altid er lykken med andres gode råd, men hvis det virker er det jo kun godt.

  Vores søn bliver 23 år næste gang, men jeg husker kun alt for godt, hvor meget jeg ville give for bare en enkelt hel nats søvn, uden at blive vækket de sædvanlige 5-6 gange for at skulle give bryst. En veninde rådede mig til at lade ham blive i sin egen seng og kun at give vand fra en kop, hver gang han vågnede. Det var han ikke udelt begejstret for og der var skrig og skrål, men det stod kun på i 2 nætter, og derefter sov han igennem for første gang i 9 måneder. Han blev også meget mere glad og tilfreds om dagen, når han også fik en uafbrudt nattesøvn.

  Din lille Isaac har dejlige runde kinder og ser ikke ud til at være lige ved at dø af sult, hvis ikke han får mad hver nat, så det var måske værd at prøve.

  Held og lykke med det 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 15. februar 2012 at 08:57

   Hej Sidse 🙂

   Tak for din kommentar. Det er altid dejligt, når der kommer nye til.

   Uhh…det dér med at græde sig selv i søvn. Jeg kan ikke. Slet ikke. Jeg ved det virker for nogen, men jeg ville ikke kunne få mig selv til det. Jeg har prøvet mange gange at lægge ham, ta’ ham op når han græder, lægge ham når han falder til ro osv, men det kan jeg så fortsætte med i 3-4 timer. Jeg orker det ikke. Så bare at skulle lade ham græde, uden at ta’ ham op, vil være værre for mig.

   Men nu arbejder vi virkelig på den (skide) flaske, og jeg håber at han tar’ den til sig. Forhåbentlig ender det med at han er så mæt og tilfreds, at han bare kan sove mere, mere og mere…. 🙂

   • Reply
    Sidse
    onsdag 15. februar 2012 at 17:55

    Uhhh ha nej nej – så har jeg desværre ikke udtrykt mig klart. Det er slet ikke den model med at græde sig selv i søvn, vi var ude i. Nej det var hver gang han vågnede fik han tilbudt vand at drikke i sin egen seng, og blev ikke taget op, men blev puttet igen dog under højlydt protest. Og det gentog sig mange gange i de 2 nætter: Fik tilbudt vand, blev puttet, fik tilbudt vand, blev puttet. Lige indtil han fandt ud af, at det var det eneste han fik ud af det, og at han ikke desværre ikke længere kunne bruge mig som “sut” om natten. Så var der jo ligesom ikke rigtig nogen grund til at blive ved med at vågne de mange gange hver nat. Og du har ret, det var hårdt de 2 nætter det stod på, men det lønnede sig jo bagefter. Det og jo også inden arbejdslivet begynder igen, at der skal etableres et godt sovemønster, ellers bliver det helt umuligt. Håber jeg fik udtrykt med bedre denne gang.

  Leave a Reply