Når man er helt udmattet…

…er det fantastisk, at ha’ en Kjærste, der tar’ nogle timer fri fra kontoret, for at ta’ Spunken med ud på en trilletur.

 

Spunken er så sur og hidsig, disse dage, at jeg ikke aner mine levende råd. Det er vist et af de berømte “tigerspring”, og man kan ikke gøre andet end at vente på at det holder op. Men jeg er træt, udmattet og så grådlabil at man skulle tro jeg rugede på Spunkens lillebror…(det gør jeg bestemt ikke, skal slåes fast, selv om det muligvis kunne se sådan ud, da jeg endnu mangler de der 8 10 kg).

Nu skal jeg ha’ en times “Therese-tid”, og jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg skal finde på. Måske det bare ender med at jeg lægger mig, i sengen. Evt. med iPad og tøseserie-streaming.

 

14 comments
  1. Åh Therese, sådan er det også herhjemme. Min kæreste er også hjemme i dag, efter jeg truede med at kaste mig ud af vinduet, hvis jeg skulle være alene med Sigurd en time mere. Jeg messer konstant ‘det er bare en fase, det er bare en fase…..’;) jeg håber snart Spunken stopper mobningen af hans mor:)

    1. Ha ha, Susanne. Jeg kender det med at smide noget ud af vinduet…her er det ikke mig selv, men Spunken, der er på vej ud….ofte…. 😉 Rigtig god weekend, til dig og familien!

    1. Jeg er så heldig, Annemarie. Af og til tænker jeg, hvad jeg mon skulle gøre uden Kjærsten – heldigvis behøver jeg ikke at tænke på det, for han skal ingen steder. Basta. 🙂

      Han er jo skøn…på billeder, og når han sover. Hi hi hi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om