4 In blogging/ brok

Sommertid min bare ***

Sommertider, min bare……

I går vågnede Spunken klokken 6, eller dvs. klokken 5, og det meste af gårsdagen, foregik i en tåge, trods dejlig tur i Zoo.

I dag er bedre, men jeg savner den ekstra time. Hvornår mon der blir’ sat en stopper for det pjat?

Jeg er bagud. Tror hele tiden, at jeg vil kunne nå at skrive om alt det jeg gerne vil dele, men jeg når intet. Forhåbentlig kommer der snart lidt mere luft i hverdagen, så jeg kan dele en masse billeder og oplevelser. Det gode ved at jeg ikke har tid til bloggen, er at jeg virkelig finder ud af hvor meget jeg holder af at blogge 🙂

Jeg ønsker dig en fantastisk forårsdag

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vevika
  mandag 26. marts 2012 at 09:03

  Know the feeling, virkeligheden kommer også i vejen her.

  Men jeg glæder mig til at du får din time – og mere tid – tilbage, så du igen har tid til at dele.

  • Reply
   Therese
   mandag 26. marts 2012 at 09:52

   Tak søde 🙂

   De er vist ligesom malkekøer, de små børn… De er i hvert tilfælde ret ligeglade med at der er lavet om på tiden.

   Jeg har fået min time nu ! Hurra. Spunken har sovet i en time nu, og jeg har to blogindlæg gemt i kladderne.

 • Reply
  Susanne
  mandag 26. marts 2012 at 09:42

  Ja den sommer tid, hvad skal vi egentlig med den. De har faktisk også fundet ud af at den ingen effekt har, da man idag har så mange elektroniske ting i hjemmene at det ikke gør nogen forskel, så for min skyld så kan man godt droppe den.
  Og så har jeg nu i 2½ time, haft “Sommartider” fisene rundt i hovedet, både under cykelturen til skolen, imens jeg handlede og imens jeg hentet piller til kattene hos dyrlægen.
  Den vil ikke ud af hovedet igen…

  • Reply
   Therese
   mandag 26. marts 2012 at 09:52

   Fnis.

   Jeg har den også på hjernen. Så irriterende. Men så kan jeg vist lære det 😉

  Leave a Reply